Neler Yeni

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim
Siciline işler. Yarın öbür gün polis olmak istersen biraz zor olursun. Banada kaç kez dediler disipline verdim diye ama disiplin okuldaki öğretmenler toplanarak karar veriyorlarmış. Bana bir şey olmadı. Bence bir şey olmaz ortaokulda acıyorlar ama lisede dikkat et böyle bir şey yaşama yani.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşım saçın kaç cm dedi hocada evet baya uzun benden uzun dedi bende arkadaşıma kaç cmye cevap olarak seni tatmin edecek kadar dedim keşke demeseydim ya
hocam neden böyle dedin ki? hoca gıcıksa ve özel okulda değilsen gidebilirsin disipline.

Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim
Hoca kadın mı?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
saça böyle karışmaz ki maksimum uyarabilir hele ki böyle ***** bir durum için disipline vermez yani :D
Olay saç değilki olay onun verdiği cevap ama disiplinle çok bir şey olacağını sanmıyorum.

fayuk_w

80+ Bronze
Hiç bir şey olmaz hocam boşa konuşmuş zaten okula bile gitmiyorum ben açıkcası.
Ki ortaokul yani gitsen anlatsan böyle böyle yollarlar bir şey demezler.
karne alamaz

fayuk_w

80+ Bronze
karne alamazsın diye biliyorum yani takdir teşekkür

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
hiiiiiiiiiiiiiç bir cacık olmaz tc mi vereyim bir şey olursa bana dava aç =)

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
ortaokulda disiplin işleniyo mu ya en fazla okul değiştirme alırsın o da olmaz daha alman gereken sicile işlemeyen uyarı var sonra sicile işleyen uyarı var sonra uzaklaştırma var sonra atılma var ki bunlar lise için

Top Bottom