Neler Yeni

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.
Geçmiş olsun @5x_d4emon

En İyi Cevap
7
O kadar sinir oluyorum ki şu devletin yaptıklarına karşıma gelse hapis umrumda değil ağız göz dalasım var yeter bıktırdılar ya her gün rte'ın corona olup ölmesi için dua ediyorum.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun, sınavları sorun etme virüs kapmış olsan bile o sınava bir şekilde sokuyorlar. Bu kadar sınava sokma hevesi neden hala anlamıyorum. Günlük vakalar 21.000 oldu hala okul da okul.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Geçmiş olsun. Bizde de resim hocası ve ailesi corona oldu ve okulda bazı öğrenciler hasta oldu ama okul hala açık ve okulda kimse maske takmıyor dalga geçip duruyorlar. o.O2 o.O2 İşte Türkiye!
Böyle giderse geçmiş olsun:Alıntıyı görüntüle
Superman'in gözleri gibi mübarek..

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Geçmiş olsun. Bizde de resim hocası ve ailesi corona oldu ve okulda bazı öğrenciler hasta oldu ama okul hala açık ve okulda kimse maske takmıyor dalga geçip duruyorlar. o.O2 o.O2 İşte Türkiye!
Böyle giderse geçmiş olsun:Alıntıyı görüntüle
kör oldum galiba çok parlak

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.
o zaman geçmiş olsun diyelim kardeş , bu meb in ne yapmaya çalıştığı belli değil oyuncak gibi bi açıyor bi kapatıyor aklıma musluk reklamı geldi şimdi açıyorum kapıyorum

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Belirti falan var mı ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
20 kişilik sınıfta 1.5 haftadır okula gidiyoruz. 3 kişinin babası 2 öğrenci korona oldu. o.O2 Şuan okula gelen 15 kişiyiz. :D
Aslında hiç komik bir şey değil hocam bu, hala ısrarcı olunmasını anlayabilmiş değilim :/
Ayrıca @5x_d4emon çok geçmiş olsun :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom