Geçmiş olsun @5x_d4emonArkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.
Burası Türkiye ondan.Bu kadar sınava sokma hevesi neden hala anlamıyorum. Günlük vakalar 21.000 oldu hala okul da okul.
Superman'in gözleri gibi mübarek..Geçmiş olsun. Bizde de resim hocası ve ailesi corona oldu ve okulda bazı öğrenciler hasta oldu ama okul hala açık ve okulda kimse maske takmıyor dalga geçip duruyorlar. İşte Türkiye!
Böyle giderse geçmiş olsun:Alıntıyı görüntüle
kör oldum galiba çok parlakGeçmiş olsun. Bizde de resim hocası ve ailesi corona oldu ve okulda bazı öğrenciler hasta oldu ama okul hala açık ve okulda kimse maske takmıyor dalga geçip duruyorlar. İşte Türkiye!
Böyle giderse geçmiş olsun:Alıntıyı görüntüle
o zaman geçmiş olsun diyelim kardeş , bu meb in ne yapmaya çalıştığı belli değil oyuncak gibi bi açıyor bi kapatıyor aklıma musluk reklamı geldi şimdi açıyorum kapıyorumArkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.
Aslında hiç komik bir şey değil hocam bu, hala ısrarcı olunmasını anlayabilmiş değilim :/20 kişilik sınıfta 1.5 haftadır okula gidiyoruz. 3 kişinin babası 2 öğrenci korona oldu. Şuan okula gelen 15 kişiyiz.