Neler Yeni

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
artık dayanamıyorum okulu açarken hiç mi düşünmüyolar birisi dedesi nenesi ile yaşıyosur onlara bir şey olur diye çok korkuyorum çok anlayışsızlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Havalandırma çok önemli onu aksatma asla

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Geçmiş olsun. Odanı sık sık havalandır. Mümkünse hiç çıkma.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Geçmiş olsun dostum. bizi taktıkları yok ki :(

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
Geçmiş olsun. Bizim sınıfımızda da aynı olay oldu ailemi riske atmamak için ben de odadayım birkaç gündür.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim de kuzenim kaptı okuldan, maalesef durum berbat.

akan

80+ Bronze
Keyif çayı için, kekinizi yiyin kardeşim. Korona diye bir şey yok zaten. Sizce niye virüs Çin’den çıkıp aşıyı ilk Çinliler buldu? Çip için hepsi.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
1616320230856.png

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Keyif çayı için, kekinizi yiyin kardeşim. Korona diye bir şey yok zaten. Sizce niye virüs Çin’den çıkıp aşıyı ilk Çinliler buldu? Çip için hepsi.
Ölen doktorlar da seni inandırmak için mi ölüyor? Palavralarınızı kendinize saklayın.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ab sana papatya gönderiyim mi