İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

artık dayanamıyorum okulu açarken hiç mi düşünmüyolar birisi dedesi nenesi ile yaşıyosur onlara bir şey olur diye çok korkuyorum çok anlayışsızlar

Havalandırma çok önemli onu aksatma asla

Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Geçmiş olsun. Odanı sık sık havalandır. Mümkünse hiç çıkma.

Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Geçmiş olsun dostum. bizi taktıkları yok ki :(

Geçmiş olsun. Bizim sınıfımızda da aynı olay oldu ailemi riske atmamak için ben de odadayım birkaç gündür.

Benim de kuzenim kaptı okuldan, maalesef durum berbat.

Keyif çayı için, kekinizi yiyin kardeşim. Korona diye bir şey yok zaten. Sizce niye virüs Çin’den çıkıp aşıyı ilk Çinliler buldu? Çip için hepsi.

1616320230856.png

Keyif çayı için, kekinizi yiyin kardeşim. Korona diye bir şey yok zaten. Sizce niye virüs Çin’den çıkıp aşıyı ilk Çinliler buldu? Çip için hepsi.
Ölen doktorlar da seni inandırmak için mi ölüyor? Palavralarınızı kendinize saklayın.

Geri