Çocuğa da üzüldüm vicdana azabı çekiyordur
adam ironi yapmış.Ölen doktorlar da seni inandırmak için mi ölüyor? Palavralarınızı kendinize saklayı
Olar. Ama onun yerine Steam keyi tercih ederim. (!)ab sana papatya gönderiyim mi
Evet annesi 3 ay önce atlatmıştı yazık oldu.Çocuğa da üzüldüm vicdana azabı çekiyordur
ben o kadar zengin değilim ab ama bahçeden bir papatya temin edebilirimAma onun yerine Steam keyi tercih ederim. (!)
Bugün bunu savunan biriyle tartıştım da o yüzden sinirliydim kusura bakmasın.adam ironi yapmış.
Geçmiş olsun hocam, bende turuncu renkli ilimizde vaka sayısı ilk olan ilçeden turuncu renkli başka bir ile sınavlara gidip yurtta kalıyorum. Herhalde korona kapmamak işten bile değil.
bizim sınuıfta bu sabah itibariyle 7 kişi oldu olduysanız geçmiş olsun ben anlamadım bizim canımızın değeri yokmu ?Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.
Ankara kırmızı bir de, ona rağmen gidiyoruz paşa paşa.Geçmiş olsun hocam, bende turuncu renkli ilimizde vaka sayısı ilk olan ilçeden turuncu renkli başka bir ile sınavlara gidip yurtta kalıyorum. Herhalde korona kapmamak işten bile değil.