İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,677
Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken sınav var.

Son düzenleme:
geçmiş olsun dostum kendine dikkat et :/

Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
ya kanka hiç sorma ben dedem nenem ile yaşıyorum onları çok seviyorum onlara bulaştırırım diye çok korkuyorum neden açtılar okulları neden

Arkadaşlar selam, Perşembe günü ve Cuma günü okula gittim, gayet iyiydi dersler lakin bir arkadaşımın korona olduğu haberi geldi az önce, sağ ön sıramda oturuyordu. Evimde ise 65 yaş üstü 2 kişi var. Şu an kendimi bir odaya kilitledim maskeyi çıkartmıyorum. Ve benim haftaya değil sonraki hafta bu arkadaşla beraber girmem gereken 2 sınav var.
Olsun, Ayasofya cami oldu, sınavları yaptık.
İyiyiz.

Çok geçmiş olsun.
(Ziya'nın vereceği kararı )

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Odanı havalandır, maskeni çıkarma kapalı ortamda , lavaboları ayrı kullan, mümkünse plastik çatal tabak kullan, bol su tüket.
geçmiş olsun

Geri