Hocam dediğim gibi bu diğer burs çok küçük bir kurumdandı ve çok küçük bir miktardı, o yüzden sorun yaşamadım belki de. Tespit ederlerse faizi ile geri alırlar artı kara listeye alırlar, o yüzden riski hesaplayın ona göre karar verin. İyi forumlar.
Hocam kendi şehrinizde okumak kesinlikle güzel olur. Masraf olmaz hem yurt fln uğraşması olmaz. Bence genel olarak güzel olmuş. Bu arada elektrik, elektronik bölümlerinin de geleceği aşırı parlak. Onları biraz daha yukarı alabilirsiniz. Tıbbi dokümantasyon bölümü de gayet güzel. 2 yılda bitirip...
Hocam bence hiç ekleme. Sağlam ünide endüstri okuyup sonra lojistikte güzel yerlere gelen insanlar biliyorum ancak iki yıllık okuyacaksan bence en güzeli pratik yapma tarafına ağırlık verip tecrübe kazanman olur. Türkiye'de bence artık 2 şekilde para kazanılır. Ya sağlam ünide güzel bölüm...
Hocam ailene katılıyorum. Lojistik işinde masa başında oturma ihtimalin de var, fiziksel olarak daha az yorulursun. CNC'de fabrikada fiziksel olarak daha yoğun çalışırsın ama bence hakkını alırsın ve usta olursun. Bence bu çok daha değerli.
Bence eğer lojistik tarafında tanıdığın fln yoksa makine yani üretim sektörüne girmen daha iyi olur. Üretim maaş açısından da bence her türlü iyi olur.
Hocam kulak için sağlıklı mı? Bir de sesi ne kadar kesiyor acaba?
https://www.trendyol.com/otifleks/uyku-kulak-tikaci-medium-p-31768836?boutiqueId=61&merchantId=109331...
Bence de, Afrika'nın ortasında açlıkla savaşan bir ülke isen tarımla başlamak daha mantıklı. Ama belli seviyenin üstündeysen ve açlığı yendiysen bence sanayi daha ağırlıklı sonra da tarım, yine birlikte yani.