Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Birden Fazla Kurumdan Burs Almak?

Hocam dediğim gibi bu diğer burs çok küçük bir kurumdandı ve çok küçük bir miktardı, o yüzden sorun yaşamadım belki de. Tespit ederlerse faizi ile geri alırlar artı kara listeye alırlar, o yüzden riski hesaplayın ona göre karar verin. İyi forumlar.
  2. MattJohn

Birden Fazla Kurumdan Burs Almak?

Hocam aldım ikisini de, zaten diğeri çok küçük bir miktardı, bir market alışverişine anca yeterdi yani, tek burs gibi olmuştu ikisiyle.
  3. MattJohn

2 Yıllık Makine mi Lojistik mi daha mantıklı?

Hocam kendi şehrinizde okumak kesinlikle güzel olur. Masraf olmaz hem yurt fln uğraşması olmaz. Bence genel olarak güzel olmuş. Bu arada elektrik, elektronik bölümlerinin de geleceği aşırı parlak. Onları biraz daha yukarı alabilirsiniz. Tıbbi dokümantasyon bölümü de gayet güzel. 2 yılda bitirip...
  4. MattJohn

Hocam bence hiç ekleme. Sağlam ünide endüstri okuyup sonra lojistikte güzel yerlere gelen insanlar biliyorum ancak iki yıllık okuyacaksan bence en güzeli pratik yapma tarafına ağırlık verip tecrübe kazanman olur. Türkiye'de bence artık 2 şekilde para kazanılır. Ya sağlam ünide güzel bölüm...
  5. MattJohn

Hocam ailene katılıyorum. Lojistik işinde masa başında oturma ihtimalin de var, fiziksel olarak daha az yorulursun. CNC'de fabrikada fiziksel olarak daha yoğun çalışırsın ama bence hakkını alırsın ve usta olursun. Bence bu çok daha değerli.
  6. MattJohn

Bence eğer lojistik tarafında tanıdığın fln yoksa makine yani üretim sektörüne girmen daha iyi olur. Üretim maaş açısından da bence her türlü iyi olur.
  7. MattJohn

Sayısal 50.000 sıralama ile bölüm önerisi

Bence de, üniversite öğrencileri Teknofest'e katılıyor mu, başarılar elde ediliyor mu, projeler yapılıyor mu bunlar önemli.
  8. MattJohn

Kıbrıs'ta üniversite fiyatları neden ucuz

💀
  9. MattJohn

Kıbrıs'ta üniversite fiyatları neden ucuz

Kıbrıs'ta yaşam pahalı diye biliyorum, yaşam masraflarını da hesaba kat.
  10. MattJohn

Ders İçin Kulak Tıkacı Önerisi

Ne bileyim hocam uyku yazıyor
  11. MattJohn

Kulak tıkacı uyurken tercih ediliyor galiba
  12. MattJohn

Kullananlara sormak lazım hocam, sağlık önemli
  13. MattJohn

Hocam kulak için sağlıklı mı? Bir de sesi ne kadar kesiyor acaba? https://www.trendyol.com/otifleks/uyku-kulak-tikaci-medium-p-31768836?boutiqueId=61&merchantId=109331...
  14. MattJohn

İstanbul Üniversitesinin Kampüsleri Halka Açıldı!

Aslında buna ben de katılıyorum ama şu anki vaziyetten çok daha iyi olurdu. Bu karardan sonra İstanbul Üniversitesi'nin puanı düşebilir.
  15. MattJohn

İstanbul Üniversitesinin Kampüsleri Halka Açıldı!

Halktan ziyade diğer üniversitelerdeki öğrencilere açılsa çalışma ortamı açısından daha faydalı olabilirdi.
  16. MattJohn

Yurt ücretleri hakkında.

Ders içerikleri, transkript gibi belgeleri öğrenci işlerine veriyorsun sayıyorlar içerikler benzerse, öğrenci işleriyle görüşmen lazım hocam
  17. MattJohn

Yurt ücretleri hakkında.

Rica ederim, muafiyet ne oluyor hocam?
  18. MattJohn

Yurt ücretleri hakkında.

Değişiyor hocam. İnternette 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 diyor, genelde 4'tür. Yurda göre çok değişiyor, bazı yurtlar özel yurttan bile güzel oluyor.
  19. MattJohn

Yurt ücretleri hakkında.

KYK ucuz, özel yurtta da tek kişilik odada fln kalıcaksan kalınır o da ev parasını geçiyor zaten
  20. MattJohn

Bir ülkenin gelişmesinde sanayimi önemlidir yoksa tarımmı?

Bence de, Afrika'nın ortasında açlıkla savaşan bir ülke isen tarımla başlamak daha mantıklı. Ama belli seviyenin üstündeysen ve açlığı yendiysen bence sanayi daha ağırlıklı sonra da tarım, yine birlikte yani.
Top Bottom