yenigeldim
80+ Silver
Hangi çayırda okuyorsun acaba? Hiç mi üniversitede biber gazına denk gelmedin.Yok üniversite okuyorum.
Hangi çayırda okuyorsun acaba? Hiç mi üniversitede biber gazına denk gelmedin.Yok üniversite okuyorum.
Eskişehir de okuyorum? Hiçbir eyleme de denk gelmedim.Hangi çayırda okuyorsun acaba? Hiç mi üniversitede biber gazına denk gelmedin.
Yok o da olmaz, kim nereyi kazanıyorsa oraya girsin. Saçma sapan siyasi gruplaşmalara falan gerek yok.Halktan ziyade diğer üniversitelerdeki öğrencilere açılsa çalışma ortamı açısından daha faydalı olabilirdi.
Diğer üniversite de ki öğrencilere de açılmaması gerek. Başka okulun öğrencisinin o okul da da işi yok.Halktan ziyade diğer üniversitelerdeki öğrencilere açılsa çalışma ortamı açısından daha faydalı olabilirdi.
Yok o da olmaz, kim nereyi kazanıyorsa oraya girsin. Saçma sapan siyasi gruplaşmalara falan gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi bi öğrenciyi okulun içine kadar takip edip çıkışında birine zarar verseler kim hesap verecek. Derse dışarıdan biri gelip nasıl seyredebilir?
Diğer üniversite de ki öğrencilere de açılmaması gerek. Başka okulun öğrencisinin o okul da da işi yok.