Neler Yeni

Yurt ücretleri hakkında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Malatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.
Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum öncellikle bölümlerin çoğu online oldu ayriyeten maraşta depremden ötürü yurt sorunu var duydugum kadarıyla bazı yurtlar 6 kişilik olmaya başlamış ayriyeten çadırları yurda çevirme fikride var haberiniz olsun bu durum en az 1 yıla adam akıllı çözülür Maraşı yazacaksanız büyük ihtimal online ders görürsünüz tabi tıp diş okumuyorsanız Kahramanmaraş Sütçü İmam Twitter sayfasında hangi bölümler online olduğunu gösteren bir gönderi var bi göz atın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum öncellikle bölümlerin çoğu online oldu ayriyeten maraşta depremden ötürü yurt sorunu var duydugum kadarıyla bazı yurtlar 6 kişilik olmaya başlamış ayriyeten çadırları yurda çevirme fikride var haberiniz olsun bu durum en az 1 yıla adam akıllı çözülür Maraşı yazacaksanız büyük ihtimal online ders görürsünüz tabi tıp diş okumuyorsanız Kahramanmaraş Sütçü İmam Twitter sayfasında hangi bölümler online olduğunu gösteren bir gönderi var bi göz atın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Siz buna şaşıryorsunuzda bazı kyk yurtları hayla böyle
0
Knk ev tutun la

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Kaplan
Sadece inşaat mühendisliği yada mimarlık yazabilirim. Ege de giderlerim tahmini ne kadar olur?

Zaten gitsem de ev değil de yurtta kalırım diye düşünmüştüm. Yurt ücretleri de o kadar pahalıysa hiç yazmam Adıyaman'ı.
Ben kyk da kaliyorum çok giderim olmuyom genelde konser arkadaşlarla gezme vs ye harcıyorum parayı. Ve neden sadece ikisi?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Ben kyk da kaliyorum çok giderim olmuyom genelde konser arkadaşlarla gezme vs ye harcıyorum parayı. Ve neden sadece ikisi?
Çünkü okuduğum önlisans bölümünden sadece ikisine geçebiliyorum

Uzak bir şehire gidecek olursanız en çok bilet parası elinizi zorluyor, onun haricinde ulaşım biraz fazla gider çıkartıyor. dışarı çıkınca zaten ucuz mekanlara takılırsanız dışarıda çok para gitmiyor.

Ben 1250 KYK alıyordum ailemde 600-700 falan gönderiyordu gayet yetiyordu bana.

Ama bu sene daha çok para gerekecek orası kesin.

Ekonomik olarak planlı hareket edeceğim diyorsanız ve ailemin durumuda fena değil diyorsanız şehir dışında okumanızı öneririm.
Bu yazdığınız fiyatlar geçen seneye mi ait? Yaklaşık 2000 TL ile ayı çıkarabiliyorsanız gayet iyi. Devlet yurdu çıkacağını bilsem yazarım şehir dışını da emin değilim

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
KYK aylık 600 TL civarı. Bence çok ucuz. Özel yurtları bilmiyorum nasıl bir sistemleri var. Ama KYK en ucuzu tabii KYK'dan çıkmazsa ne yapacağız...

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
KYK aylık 600 TL civarı. Bence çok ucuz. Özel yurtları bilmiyorum nasıl bir sistemleri var. Ama KYK en ucuzu tabii KYK'dan çıkmazsa ne yapacağız...
O ihtimali de düşünüyorum işte. KYK larda durum nasıl odalar felan kaç kişilik?

Teşekkürler, inceledim ama sonuçta bunun 2. 3. Sınıfı var her türlü maraşa gitmem gerekecek. O zaman ne olur giderlerim düşünmem lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
O ihtimali de düşünüyorum işte. KYK larda durum nasıl odalar felan kaç kişilik?

Teşekkürler, inceledim ama sonuçta bunun 2. 3. Sınıfı var her türlü maraşa gitmem gerekecek. O zaman ne olur giderlerim düşünmem lazım
Kahramanmaraş öyle aman aman pahalı bir şehir değildi bu deprem olana kadar şuan dükkan ve ev kiralarına fahiş zamlar yapıldı ondan bazı ürünlerin fiyatı arttı bunu yapanda maraşın kendi halkı fırsatçılar işte maraş iyide insanı yobaz bunu doğuma büyüme maraşlı olarak söylüyorum depremi yaşamamış gibi bir çok pisliklik ve saçmalıklar döndü :( tüm ülkeye rezil ettiler bizi neyse 2-3.sınıfta azda olsa düzelir onu halledersin kafana takma hakkında hayırlısı kardeşim

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Üniversite için şehir dışında okumayı düşünüyorum ama maliyeti çok fazla gibi görünüyor. Yurt ücretleri aylık yada yıllık ortalama ne kadar?
Ben de özel yurtlar adına bilgi vereyim düşünmüyorsun herhalde ama İstanbulda çift kişilik odalar 140-200 bin civarında değişiyor ve bazılarında yemek dahil değilken durum böyle ne yazık ki

YazılımKafa

80+ Silver
Sakarya da sordum. Özel yurt için 4 kişilik 50k 2 kişilik 80k fiyat verdiler. Yurt dışında ise Euro/dolar bazında çok daha uçuktur diye düşünüyorum.
Şuan yaklaşık o civarda. Adam başı 5k dan aşağı zor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

YazılımKafa

80+ Silver

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Ben de özel yurtlar adına bilgi vereyim düşünmüyorsun herhalde ama İstanbulda çift kişilik odalar 140-200 bin civarında değişiyor ve bazılarında yemek dahil değilken durum böyle ne yazık ki
Devlet yurdu çıkmazsa mecbur özel yurda gideceğim, ama doğuda İstanbul kadar pahalı değildir herhalde.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Üniversite için şehir dışında okumayı düşünüyorum ama maliyeti çok fazla gibi görünüyor. Yurt ücretleri aylık yada yıllık ortalama ne kadar?
KYK ucuz, özel yurtta da tek kişilik odada fln kalıcaksan kalınır o da ev parasını geçiyor zaten

Top Bottom