Kubilay Yabgu
80+
Dahası
Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum öncellikle bölümlerin çoğu online oldu ayriyeten maraşta depremden ötürü yurt sorunu var duydugum kadarıyla bazı yurtlar 6 kişilik olmaya başlamış ayriyeten çadırları yurda çevirme fikride var haberiniz olsun bu durum en az 1 yıla adam akıllı çözülür Maraşı yazacaksanız büyük ihtimal online ders görürsünüz tabi tıp diş okumuyorsanız Kahramanmaraş Sütçü İmam Twitter sayfasında hangi bölümler online olduğunu gösteren bir gönderi var bi göz atın derimMalatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum öncellikle bölümlerin çoğu online oldu ayriyeten maraşta depremden ötürü yurt sorunu var duydugum kadarıyla bazı yurtlar 6 kişilik olmaya başlamış ayriyeten çadırları yurda çevirme fikride var haberiniz olsun bu durum en az 1 yıla adam akıllı çözülür Maraşı yazacaksanız büyük ihtimal online ders görürsünüz tabi tıp diş okumuyorsanız Kahramanmaraş Sütçü İmam Twitter sayfasında hangi bölümler online olduğunu gösteren bir gönderi var bi göz atın derim