Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mehmet

Selçuk mu Sakarya Uygulamalı Bilimler mi?

Sakarya üniversiteinde okuyorum. Bölümler hakkında bişey diyemem bilgim olmadığından ancak sakarya üniversitesi güzeldir. Ben memnunum. Öğretim kadrosuna bakmayı unutma
  2. Mehmet

Yurt ücretleri hakkında.

Aynen öyle inanılmaz pahalı.
  3. Mehmet

Yurt ücretleri hakkında.

Sakarya da sordum. Özel yurt için 4 kişilik 50k 2 kişilik 80k fiyat verdiler. Yurt dışında ise Euro/dolar bazında çok daha uçuktur diye düşünüyorum.
  4. Mehmet

🚨 PMYO 2500 ALIM YAPIYOR! TYT-250 HAM PUANLA!

Başvuru yapacağım ve şu an parkur kursuna gidiyorum. Parkura baslamayan arkadaşlar spor geçmişi yoksa parkurda yüksek ihtimalle elenir. Kolay gibi gözüküyor ancak parkur zor.
  5. Mehmet

Pmyo taban puanı kaç olur

Yani düşük bir ihtimal. Tamamen başvurulara bağlı. Çalışıp çalışmamak size kalmış.
  6. Mehmet

Pmyo taban puanı kaç olur

Bu sene mülakatlara gireceğim. Tahminimce 260 civarı olur çünkü iç güvenlik fakültesi ve 3000 alım gelebilir. Bunlar olmaz ise erkek 270-280 civarı kapatır diye düşünüyorum.
  7. Mehmet

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Dostlar herkese hayırlı olsun.
  8. Mehmet

10. Sınıf Bölüm Seçimi tavsiyesi

Dostum 12.sınıf ve sınava hazırlanan bir öğrenci olarak söylüyorum. Ailen istiyor diye veya çevrene ben sayısal okuyorum demek için sayısal kesinlikle seçme. Eğer ki sayısal yapabiliyorsan ki bence yazdıklarına göre yapabiliyorsun sayısal seçebilirsin. Ama şunu da bil ki özellikle 11. ve 12...
  9. Mehmet

Udemy üzerinden ingilizce öğrenilir mi?

Maalesef bıraktım
  10. Mehmet

BİM'e TYT kitapları gelmiş

Beklentisi olan almamalı zaten. Sadece olanı söylüyorum. Broşür sayfasında sayfa sayısı yazmadığından almayı düşünenler mağazaya gidip vakit kaybetmesinler.
  11. Mehmet

BİM'e TYT kitapları gelmiş

Tyt soru Bankasını aldım. Fiyat iyi de test sayısı yetersiz
  12. Mehmet

Bugün POMEM(POLİSLİK) sınavına girdim

Tamamdır teşekkürler.
  13. Mehmet

Bugün POMEM(POLİSLİK) sınavına girdim

Dostum bende İnşallah seneye gireceğim (PMYO). Genel olarak tecrübelerinden bahsedebilir misin?
  14. Mehmet

11. sınıfta hangi bölüm seçilmeli?

Sayısalcı bir kişi olarak sayısal gerçekten zor.
  15. Mehmet

9.Sınıf İçin Kaynak önerisi

Ben 9. sınıftayken Biyoloji için "Murat Yayınları Biyoloji Öğrencim Defteri" kullanmıştım.
  16. Mehmet

11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

Dostum dershaneler Eşit ağırlık, Sayısal, Dil vb. için ayrışmıyor sanırsam. Tabii ki bir süre sonra sınıflar ayrılacak ancak senin 11.sınıfı iyi öğrenmen için 9 ve 10.sınıfın temeli iyi olmalı. Zaten bize ilk dönem TYT, 2.dönem AYT verecekler. Zaten sürekli denemeler oluyor. Rehber hocan sürekli...
  17. Mehmet

11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

Dostum ben de 11.sınıfa geçtim. Eksiklerim maalesef çok. Bu eksikleri kapamak için 9-10-11-12'nin içinde bulunduğu dersaneye gidiyorum. Gerçekten çok faydalı. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle dersaneye git derim.
  18. Mehmet

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

LGS çıktığında ilk sene giren. LGS'ye çalışmaları için 4-5 ay süresi olan öğrenciler için bile tekrarlanmadı. Bence sınav iptal olmayacak.
  19. Mehmet

Sınıfı Geçiyor musunuz?

83 sanırım ortalamam. Kaldığım yok.
Top Bottom