hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,116
Girecek olan varsa soru alabilirim yardımcı olmak adına
Kardeşim yanında hangi evrakları götürdünGirecek olan varsa soru alabilirim yardımcı olmak adına
44 saniye yaptım Aydında ben geçtim. teşekkürlerÖncelikle hayırlısı olsun hakkında, nerede girdin, nasıl geçti kardeşim.
Hazır konusu açılmışken, sınavlara girdiğiniz polis okullarında ön sağlık kurullarında komiser devrelerim olabilir. Niğde pomemde var örneğin. Yardımcı olacak bir şey olursa arkadaşlar buradan ulaşırsınız.
kimlik, 1 biyometrik fotoğraf 2 sayfa sağlık belgesi, sınava giriş belgesi, başvuru belgesi bide kısa yazılı bi sayfa vardı yaşanacak problemlerden bem sorumluyum gibi. sitede yazıyo zatenKardeşim yanında hangi evrakları götürdün
50 kişide en iyi ben yaptım. 10 kişiden 8 i kalıyor. 40 saniye tam puan 48.99 un altında yapmak zorundasınızSenden iyi yapanlar var mıydı
nasıl yani44 saniye ne ve nasıl oluyor yahu.
iyi geçtiysenBende dün girdim ayağım sakat olduğu için 46 yaptım 3 4 saniye geriye attı beni sakatlık ama bu dereceler yeterli önemli olan sözlü mülakat
O zaman tebrikler, her şey gönlünüzce olsun, vatana millete hayırlı olsun50 kişide en iyi ben yaptım. 10 kişiden 8 i kalıyor. 40 saniye tam puan 48.99 un altında yapmak zorundasınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani
iyi geçtiysen
Dostum bende İnşallah seneye gireceğim (PMYO). Genel olarak tecrübelerinden bahsedebilir misin?Girecek olan varsa soru alabilirim yardımcı olmak adına
Neyi 48.99 saniyenin altında yapmalıyız hocam50 kişide en iyi ben yaptım. 10 kişiden 8 i kalıyor. 40 saniye tam puan 48.99 un altında yapmak zorundasınız
Yani 44 saniye olan şey ne?50 kişide en iyi ben yaptım. 10 kişiden 8 i kalıyor. 40 saniye tam puan 48.99 un altında yapmak zorundasınız
nasıl yani
iyi geçtiysen
Bende onu anlamadım.Neyi 48.99 saniyenin altında yapmalıyız hocam