Neler Yeni

11. sınıfta hangi bölüm seçilmeli?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
10 sınıfa gidiyorum şu an sayısal derslerim berbat bir şeyde anlamıyorum sözel derslerim sayısala göre daha iyi sosyal derslerde daha iyiyim. Tarih, coğrafya falan sayısalda tek biyoloji anlıyorum eşit ağırlık düşünüyorum ama millet sayısal dersleri kötü olsa bile sayısal seçiyor diye ve aynı zamanda benim ne yapmam lazım?

Not Polislik düşünüyorum güvenlik falan.

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hangi mesleği istiyorsan oraya yönel.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
10 sınıfa gidiyorum şu an sayısal derslerim berbat bir şeyde anlamıyorum sözel derslerim sayısala göre daha iyi sosyal derslerde daha iyiyim tarih coğrafya falan sayısalda tek biyoloji anlıyorum eşit ağırlık düşünüyorum ama millet sayısal dersleri kötü olsa bile sayısal seçiyor diye? Ve aynı zamanda benim ne yapmam lazım?
Sayısalcı bir kişi olarak sayısal gerçekten zor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
10 sınıfa gidiyorum şu an sayısal derslerim berbat bir şeyde anlamıyorum sözel derslerim sayısala göre daha iyi sosyal derslerde daha iyiyim tarih coğrafya falan sayısalda tek biyoloji anlıyorum eşit ağırlık düşünüyorum ama millet sayısal dersleri kötü olsa bile sayısal seçiyor diye? Ve aynı zamanda benim ne yapmam lazım?

Polislik için TYT + mülakat, parkur falan var. AYT ye girmene gerek yok. Yani hangi alana gittiğin farketmez.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Polislik için TYT + Deneme işte.
AYT'deki sınava gerek yok. Zorlanmayacağın alanı seç.

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
10 sınıfa gidiyorum şu an sayısal derslerim berbat bir şeyde anlamıyorum sözel derslerim sayısala göre daha iyi sosyal derslerde daha iyiyim. Tarih, coğrafya falan sayısalda tek biyoloji anlıyorum eşit ağırlık düşünüyorum ama millet sayısal dersleri kötü olsa bile sayısal seçiyor diye ve aynı zamanda benim ne yapmam lazım?

İnsanların hareketlerine göre karar verme kardeşim ben şuan 11 sayısalım coğrafya hariç bütün dersleri işliyorum ea ya gidersen fizik kimya biyoloji falan görmezsin

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanların hareketlerine göre karar verme kardeşim ben şuan 11 sayısalım coğrafya hariç bütün dersleri işliyorum ea ya gidersen fizik kimya biyoloji falan görmezsin
zaten şuan eşit ağırlık düşünüyorum.

FurkanIIy

80+ Bronze

Bence sözel seçmelisin, sayısal kadar zor değil.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ama Şimdi Sözel demek o ülkede işsiz ve aç kalmak demek her yönden.
Kanka polislik istiyorum yazmışsın, senin gibi biri için en kolay gelecek şey sözeldir. Ben hayatımda polislik isteyip sayısalda okuyan görmedim. Tabi istisnalar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Hayatını seviyorsan sayısal seçme

Top Bottom