Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
2023'te YıKılacaksın ziyaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adam hala fış fış kayıkçıdiyorTam komedi bu ziya ya
sadece fazla yeni nesil sormuşlarAhahahahahahaha bizim senemizde de öyle diyorlardı bi sorunun değişme ihtimali oldu diye. Sınav zorsa herkese zordu okullar da puana göre değil de yüzdeliğe göre alım yaptığı için yine de aynı olay kolay olsa yüksek puan alacaklardı ama yüzdelik çok olacaktı yine aynı olaya denk geliyor. Her sene olan şey bu yapamayanlar ağlıyor. Sınav kolay gibi duruyordu
:lol: soruları öğretmenler mi çözemiyormuş abartı hocam tamamen hocalar çözemiyorsa fulleyenler nasıl fulluyorArkadaşlar bugün okulda baktım bütün sınıf (sınava girenler) LGS'de batmış
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.
Geçen senelere hiç bakılmamış mı acaba? Ben 2 sene önce girdim önceki sene de ful yeni nesildi benim sınavım da benden sonraki de. Klasik sınav sonrası çırpınışlarsadece fazla yeni nesil sormuşlar