Neler Yeni

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Boş üsteki arkadasi dediği gibi kime göre neye göre o zaman bizde niye acmadiniz haksizlik :(
Dimi, bizim zamanımızda sınava girerken sistem değişti dava açalım o zaman :DD

Alfha13

80+ Silver
Devlete dava açacaksın ve bunu da devletin mahkemesinde yapacaksın. Deplasmandayız.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
kazanamazlar

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
arkadaşlar,şöyle bir şey var.sınav zorsa,herkese zor.bir kişiye degil.herkes düşük alsa bile,yüzdelik dilim ile düzeltirler bence.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar bugün okulda baktım bütün sınıf (sınava girenler) LGS'de batmış :D
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.
meb=devlet bu ülkede her zman kim kazanıyor=========Devlet dava açsalarda okullar kazanamaz :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şaka gibi. Sanki okullar puanla alıyor sıralama önemsizmiş gibi davranıyorsunuz.
Arkadaşlar liseye girerken kimse puan sormuyor . Kolay sınav çalışanın aleyhinedir, zor sınav çalışan insanı ayırt eder. LİSELERE SIRALAMANIZA GÖRE GİRİYORSUNUZ.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Arkadaşlar bugün okulda baktım bütün sınıf (sınava girenler) LGS'de batmış :D
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.
arkadaşım toplam 84 doğru yapmış

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Öğretmenlerin hiçbiri çözemedi :D
abartma. Bende öğretmenim matematik harici tüm sorular kolaydı. Matematik de normale göre 8 9 tane gerçekten zor soru vardı. Yani bir alanın bu kadar zor olup diğer alanların bu kadar kolayolması tabii ki doğru değil

ayrıca tüm okullar birleşip dava edecek cümlesi tamamen yanlış. Özel kurum değilki burası biraz kafadan atmışsın gibi. Bireysel başvuru olur sınavın iptaline yönelik ama onun dışında öle topluca yok okullar birleşti yok öğretmenler birleşti dava etti gibi bişey söz konusu dahi olamaz.

En İyi Cevap
7
ayrıca tüm okullar birleşip dava edecek cümlesi tamamen yanlış. Özel kurum değilki burası biraz kafadan atmışsın gibi. Bireysel başvuru olur sınavın iptaline yönelik ama onun dışında öle topluca yok okullar birleşti yok öğretmenler birleşti dava etti gibi bişey söz konusu dahi olamaz.
Ben sadece okulda konuşulanı söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,665
Üyeler
165,861
Son üye
rakues
Top Bottom