Neler Yeni

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

En İyi Cevap
7
Sizin öğretmenlerde sıkıntı var hocam ben 10.sınıfa gidiyorum 18 doğru yaptım
O zaman yarın öğretmenleri okuldan attıracam bunlar bişey bilmiyo diye
1.png

İronidir

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Zorsa herkese zor,yine çalışan kazandı.
[Özel okul konusuna girmiyorum,siyasi tartışmaya dönebileceği için]

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dünden beri aynı muhabbet
Zordu diyenlere sorum ne bekliyolardı 2+2 mi? Öyle bekliyolarsa çok beklerler
Sınav zor olacak ki seçici olsun o zaman herkes galatasaray lisesine gitsin suriyeli kampı gibi bayrampaşanın gopun bağcıların kekolarını da alsınlar içeri
Okullar mebden yazı gelmeden kapı yaptıramıyolar okula birde meb'e dava mı açacaklarmış. Yok daha neler........

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Metehan Büyükada
Arkadaşlar bugün okulda baktım bütün sınıf (sınava girenler) LGS'de batmış :D
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.
Geçen sene açılmadıysa bu sene hiç açılmaz çünkü geçen sene örnek sorularla alakası yoktu soruların asıl bu sahtekarlık buydu

şahin doğan

80+ Platinum
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.
hangi öğretmenler çözemiyormuş ? öğrencinin çözdüğünü hoca çözemiyorsa burada sorun sınavda değil hocadadır

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Dünden beri aynı muhabbet
Zordu diyenlere sorum ne bekliyolardı 2+2 mi? Öyle bekliyolarsa çok beklerler
Sınav zor olacak ki seçici olsun o zaman herkes galatasaray lisesine gitsin suriyeli kampı gibi bayrampaşanın gopun bağcıların kekolarını da alsınlar içeri
Okullar mebden yazı gelmeden kapı yaptıramıyolar okula birde meb'e dava mı açacaklarmış. Yok daha neler........

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerçekten elinde matematik soruları olan resimlerini çekip atabilir mi ? Başka bir kaynakta varsa söyler misiniz?

TALHA MURAT

80+ Silver
yalnız bu durumda geçen girenlerinde dava açması lazım pek bir farkı yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Açılmaz.

Top Bottom