Arama sonuçları: *

• Users: Mirkan
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mirkan

Açık öğretim yks kaydı nasıl yapılır

Valla mezun bile olmadım daha acık öğretimden bir tane zorunlu dersim kaldı onu vermem gerek. Aradım Meb’i girebilirsin yks’ye dedi şimdi hangisini secicem onu bulamadım 1708552405 birinci seçeneği seçicekmişim youtubedan baktım şimdi ilgilenen arkadaşlar için videoyu bırakıyorum. "Video"
  2. Mirkan

Açık öğretim yks kaydı nasıl yapılır

Açık öğretimde okuyorum yks kaydı yaparken öğrenim durumunda hangisini seçmem gerek
  3. Mirkan

Ösym Fotoğraf Hk.

eyvallah hocam inşallah
  4. Mirkan

Ösym Fotoğraf Hk.

Aynı durum hocam bilgisayar mühendisliği ve yeni başladım sağlık sorunlarımdan dolayı ben daha tyt mat bitirmedim bile ama ilk senem benim
  5. Mirkan

Açık öğretim Mezun olma şartları

anladım hocam teşekkür ederim
  6. Mirkan

Açık öğretim Mezun olma şartları

Yarın sınav var açık öğretimde muhtemelen gireceğim son sınav ardından mezun oluyorum, vermem gereken zorunlu derslerim var. Kredi şartı olan 170’i karşılıyorum ben şuan. Soracağım soruda ben yarınki sınavlardan geçmek zorunda mıyım yoksa geçemesem düşük alsam sadece sınava girsem yeterli mi...
  7. Mirkan

Açık öğretim mezun olabiliyor muyum

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  8. Mirkan

Açık öğretim mezun olabiliyor muyum

Dostlar mezun olabiliyor muyum ben birde olabiliyorsam nasıl olucam uygulamadan yapabiliyor muyum yoksa halk eğitim merkezine mi gitmem gerek
  9. Mirkan

AOL sınavlardan atma sorunu

Bugün 1682776758 İlla pc mi suan pc den giremez son gün bide bugün 1682776776 Masaüstü görünümüne alsak öyle girse olur mu acaba
  10. Mirkan

AOL sınavlardan atma sorunu

Dostlar arkadasım sınava girdiğinde 2-3 soru çözdükten sonra atıyor neden bilmiyoruz sınav iptal yazıyor ve giremiyor birdaha yardımcı olabilir misiniz. Aynı telefonsan googledan soru aratma falanda yapmıyor sitedente çıkmıyor. Telefondan giriyor sınava
  11. Mirkan

yüksek obb ile alan okuldan düşük obbli okula geçersem ne olabilir ?

12 de açığa geciceksen denenebilir tabi
  12. Mirkan

yüksek obb ile alan okuldan düşük obbli okula geçersem ne olabilir ?

bence gitme yani sınırın 85 olsun cünkü farklılığı baya hissediliyor bende senin yaptığın gibi yaptım pismanımda oranın ortamıyla ilgilenmesende seninn ders dinlemeni etkliler 1670168173 şunu farkettim bide bi okul 70-80 obp arası alıyorsa o okulun öğrencileri kendi gelişimini tamamlayamış...
  13. Mirkan

Okulda İşlenen Bi̇r Suçtan Dolayi Son 3 Hafta Kala Naki̇l İşlemi̇ Yardim

Vay kardesim benim yasadığım seyi yasamıssın. yani kisiden kisiye degisirde umarım alışmışsındır yeni okula. basit bir kavgadan bunu yasamıstım bende tanıdık falan girmedide araya okul degisti sonuc ne oldu dersen 7 ay kadar kaldım sanki dün gelmis gibiydim alısamadım birtürlü bide iki okul...
  14. Mirkan

LGS için tüyolar verebilir misiniz?

350 gibi bir şey olması lazım bazen keske bir kaç ay önceden çalışşsaydım diyorum kendime rahat 400'ü geçerdim. Bu arada o bahsettiğim kişiler 300-320 falan aldı strese ve "yetiştiremicem galiba" triplerine girdikleri için o kadar düşük aldılar o yüzden sana rahat ol girme strese diyorum...
  15. Mirkan

LGS için tüyolar verebilir misiniz?

lgs'ye girdiğimde sınavın ortasında unutmustum lgs'de olduğumuzu öylesine yapıyodum soruları kesin yapmanı istediğim birsey varsa soğukkanlı ol rahat ol strese girme hiç normal okulda girdiğin sınav gibi düşün. Sınava son hafta calısmıstım 1 sene boyunca calısanlarla ya aynı puanı aldım yada...
  16. Mirkan

Neredeyse okulda kalacagim yardim.

en kolay yapabileceklerine şimdiden çalışmaya başla 2 tanesinden geçsen yeter 2 tane kalır ondada sorumluluğa girersin artık 3 ve üstü dersten kalırsan sınıfta kalma var diye biliyorum 1650824078 halledersin zamanın bile kalır hocam
  17. Mirkan

Neredeyse okulda kalacagim yardim.

simdiden dua etmeye basla hocam ciddiyim.👍
  18. Mirkan

lgs den düşük aldım

liseyi bulursunda 9.sınıf dikkat et bazıları alışamıyor liseye,dersler ağır geliyor dikkat et arkadaş seçiminide iyi yap bende liseye gidicem
Top Bottom