Neler Yeni

LGS için tüyolar verebilir misiniz?

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Hayatımdaki en büyük pismanligim LGS yi zamanında çok önemsememdi şimdi sonucunu hatırlamıyorum ama onun babası var önümde

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
sorulardan korkma özellikle sayısalda yapamadığın soruyla çok vakit kaybetme hemen sonraki soruya geç yapamam düşüncesine kapılma yaparım ben de özellikle matematik de emin olduklarını yap olmadıklarını boş birak zor olduğunda insanlar yapamadıklarını sallıyor bu da puan düşürüyor bu sizin işinize gelir

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Son gün kafanı boş bırak, ders çalışma.

Aanvil02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem
bu sınavı deyelim ki yapamadın meslek lisesine gittin ee sonra sen orada sadece daha çok çalışmak zorunda kalacaksın
bu sınav geleceğini değiştirmiyor sen geleceğini yaratıyorsun özel dersle dershane ile düzeltirsin kendin yaparsın benim arkadaşım açık lise okudu şimdi mekatronik mühendisliği 1 sınıf sadece çok fazla çalıştı sınavda bunu düşün geleceğin galatasaraya gitsen de aynı meslek lisesine gitsende aynı sen bi soruyu yapamıyorsan diğer öğrencilerde yapamıyordur bunu düşün bende teog da bunu düşündüm kendimi çok rahatlattım ve tam puan aldım sen mesleğe gidersen sadece daha çok çalışıcaksın sen kafana takma kendini rahatlat istediğin liseye gideceğinden eminim sınavda öğretmenleri can kulağı ile dinle kitapçığın arkasında uyarılar var onu oku saat 9 da okulda ol bu sana yeter sakın a kopya çekmeye çalışma senin haberin olmadan sınavını bitirirler başarılar diliyorum...

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
bu sınavı deyelim ki yapamadın meslek lisesine gittin ee sonra sen orada sadece daha çok çalışmak zorunda kalacaksın
bu sınav geleceğini değiştirmiyor sen geleceğini yaratıyorsun özel dersle dershane ile düzeltirsin kendin yaparsın benim arkadaşım açık lise okudu şimdi mekatronik mühendisliği 1 sınıf sadece çok fazla çalıştı sınavda bunu düşün geleceğin galatasaraya gitsen de aynı meslek lisesine gitsende aynı sen bi soruyu yapamıyorsan diğer öğrencilerde yapamıyordur bunu düşün bende teog da bunu düşündüm kendimi çok rahatlattım ve tam puan aldım sen mesleğe gidersen sadece daha çok çalışıcaksın sen kafana takma kendini rahatlat istediğin liseye gideceğinden eminim sınavda öğretmenleri can kulağı ile dinle kitapçığın arkasında uyarılar var onu oku saat 9 da okulda ol bu sana yeter sakın a kopya çekmeye çalışma senin haberin olmadan sınavını bitirirler başarılar diliyorum...
Kopya gibi bir niyetim yok zaten. Teşekkürler.

Dušan Tadić

80+ Silver
1 gün sonra lgs sınavı var. Sınav esnasında nelere dikkat etmem lazım nasıl daha az panik yaparım son gün çalışmalımıyım? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Stres yapma.
2 şıkka kadar indirmediğin sürece asla sallama
Kendini rahat hissetiğin sıralamayla çöz. (önce fenden başlanır vs. uymak zorunda değilsin.)
Matematik başında 2-3 tane kolay sorulardan çöz.

LGS zor bir sınav değil; eğer düzenli çalıştıysan, sınav anında stres yapmazsan ve dikkatli olursan full çekmek zor olmaz.
Başarılar...

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
1 gün sonra lgs sınavı var. Sınav esnasında nelere dikkat etmem lazım nasıl daha az panik yaparım son gün çalışmalımıyım? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
lgs'ye girdiğimde sınavın ortasında unutmustum lgs'de olduğumuzu öylesine yapıyodum soruları kesin yapmanı istediğim birsey varsa soğukkanlı ol rahat ol strese girme hiç normal okulda girdiğin sınav gibi düşün. Sınava son hafta calısmıstım 1 sene boyunca calısanlarla ya aynı puanı aldım yada onları geçmiştim onlar strese girdiği için.

Dušan Tadić

80+ Silver
Sınav arasında arkadaşların veya başka birisiyle sınav hakkında konuşma, zor olursa üzülme devam et zaten herkese zor gelir ve son gün dışarıda takıl ders çalışma
Bütün arkadaşlarla sınav arasında soruları tartışmayalım diye anlaşmıştık önceden ama arada tüm soruların değerlendirmesini yapmıştık bile.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
lgs'ye girdiğimde sınavın ortasında unutmustum lgs'de olduğumuzu öylesine yapıyodum soruları kesin yapmanı istediğim birsey varsa soğukkanlı ol rahat ol strese girme hiç normal okulda girdiğin sınav gibi düşün. Sınava son hafta calısmıstım 1 sene boyunca calısanlarla ya aynı puanı aldım yada onları geçmiştim onlar strese girdiği için.
kaç aldın lgs den

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,422
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
galatasaraya gitsen de aynı meslek lisesine gitsende aynı
Nasıl aynı Allah aşkına ya? Anadolu lisesiyle Meslek liselerinin ortamı aynı mı? Meslek lisesine giderse zaten üniversiteyi kazanması ekstra zorlaşıyor. Staja gidiyorlar, alakasız alakasız dersler görüyorlar üniversite sınavına çalışacak vakit bulamıyorlar. Meslek liselerinin kalitesi düşük olduğundan orada da kalitesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalacak, derslerden bi haber olacak belki de. Her şey senin elinde değil maalesef. Her şey senin elinde olsa üniversite sınavında aynı netlerle bir sene 10 bine girerken diğer sene 50 bine girmezdin. Bu sınavın belirleyiciliğe de bağlı ve dediğim gibi lise ortamı da çok önemli.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
kaç aldın lgs den
350 gibi bir şey olması lazım bazen keske bir kaç ay önceden çalışşsaydım diyorum kendime rahat 400'ü geçerdim. Bu arada o bahsettiğim kişiler 300-320 falan aldı strese ve "yetiştiremicem galiba" triplerine girdikleri için o kadar düşük aldılar o yüzden sana rahat ol girme strese diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

350 gibi bir şey olması lazım bazen keske bir kaç ay önceden çalışşsaydım diyorum kendime rahat 400'ü geçerdim. Bu arada o bahsettiğim kişiler 300-320 falan aldı strese ve "yetiştiremicem galiba" triplerine girdikleri için o kadar düşük aldılar o yüzden sana rahat ol girme strese diyorum.
matematiğe çok zaman harcıyacağımı bildiğimden önce öbür dersleri halletmiştim ben, kalan zamanlada matematiği halletmiştim zamanımda kalmıştı

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Yarın akşam ve lgs sabahı ağır yemekler tüketmeyin ve rahat olun bende önceki sene girdim stres yapmazsanız sorun yok

Qbört

80+ Bronze
Son gün çalışma diyenler var sen yinede bir iki kısa antrenman yap bilmediklerini yada unuttuklarını bak oyun veya internete pek bakma ki tek derdin lgs olsun. Sınava girmeden kafa açacak birşeyler yiyin. Uykusuz da kalmayın mutlaka erkenden yatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,818
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom