Neler Yeni

LGS için tüyolar verebilir misiniz?

Aanvil02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem
Nasıl aynı Allah aşkına ya? Anadolu lisesiyle Meslek liselerinin ortamı aynı mı? Meslek lisesine giderse zaten üniversiteyi kazanması ekstra zorlaşıyor. Staja gidiyorlar, alakasız alakasız dersler görüyorlar üniversite sınavına çalışacak vakit bulamıyorlar. Meslek liselerinin kalitesi düşük olduğundan orada da kalitesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalacak, derslerden bi haber olacak belki de. Her şey senin elinde değil maalesef. Her şey senin elinde olsa üniversite sınavında aynı netlerle bir sene 10 bine girerken diğer sene 50 bine girmezdin. Bu sınavın belirleyiciliğe de bağlı ve dediğim gibi lise ortamı da çok önemli.
ben meslek lisesine gidersen daha kolay kazanırsın demedim ki sadece daha fazla çalışman gerektiğini söyledim anadolu lisesine giderse tabi daha kolay kazanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
1 gün sonra lgs sınavı var. Sınav esnasında nelere dikkat etmem lazım nasıl daha az panik yaparım son gün çalışmalımıyım? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Matematik iyiyse rahat rahat yap çık.Matematik kötüyse de diğerlerini yapman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236
Son üye
sıkıcıtarıkefendi
Top Bottom