James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,357
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
öncelikle merhaba geçen sene 9.sınıfa geçtim ve okulum bana 9km yani 1 saat uzaklıkta otobüs ile nefret ediyorum artık sabah giderken neyse akşam 6 gibi eve geliyorum kursum olduğu için işten çıkan imnsanlarokadar fazlaki kusucam yani midem falan felaket en sonunda içime ata ata bu böyle olmicak diyip ailemle konuştum ve onlar için sorun yok nasıl mutlu oluyorsan orayı tercih et diyorlar
ort şuan 82
ortaokul obb 92
9.sınıf 83 ve 88
ders anlaımda sorun yaşarmıyım sizce arkadaş ortamı önemli değil kimseye uymuyorum ben arkadaşlarım kaçıyor sigara içiyor internet kafeye gidiyor vs. ben evden okula okuldan eve dışarı bile 1.5 senedir çıkmadım arkadaşlarımla yani...
yürüme mesafesinde geçmek istediğim okul 500-600 m falan aldığı puan lar
hayattan soğudum yani 11 de yatsam sersem gibiyim okulda 2-3 derste mecburen yatıyorum ve odaklanma problemim oluşmaya başladı doğru düzgün dinleyemiyorum dersleri zaten ben çoğu dersi evde hallediyorum youtubedan izleyerek 10 da yatıp 6 da kalmak kim isteryani eve zaten 6 da geliyorum yemek cart curt 7 oluyor sinlenme diyorum 1 saat kaldı 2 saat ben o aralıkta ne yapayım sadece dersmi yani benimde oyun oynama hobilerimi yapma hakkım yokmu
şuan gittiğim okulun aldığı puan
ne yapmalıyım devammı nakil mi sizce ?
@Letrion @Gri Caner @OUHasan @MematiBaş🚬
ort şuan 82
ortaokul obb 92
9.sınıf 83 ve 88
ders anlaımda sorun yaşarmıyım sizce arkadaş ortamı önemli değil kimseye uymuyorum ben arkadaşlarım kaçıyor sigara içiyor internet kafeye gidiyor vs. ben evden okula okuldan eve dışarı bile 1.5 senedir çıkmadım arkadaşlarımla yani...
yürüme mesafesinde geçmek istediğim okul 500-600 m falan aldığı puan lar
2022 77.6773 | 2021 80.4428 | 2020 73.0716 |
hayattan soğudum yani 11 de yatsam sersem gibiyim okulda 2-3 derste mecburen yatıyorum ve odaklanma problemim oluşmaya başladı doğru düzgün dinleyemiyorum dersleri zaten ben çoğu dersi evde hallediyorum youtubedan izleyerek 10 da yatıp 6 da kalmak kim isteryani eve zaten 6 da geliyorum yemek cart curt 7 oluyor sinlenme diyorum 1 saat kaldı 2 saat ben o aralıkta ne yapayım sadece dersmi yani benimde oyun oynama hobilerimi yapma hakkım yokmu
şuan gittiğim okulun aldığı puan
2022 86.7119 | 2021 87.8894 | 2020 84.9034 |
ne yapmalıyım devammı nakil mi sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Letrion @Gri Caner @OUHasan @MematiBaş🚬
@haktanugur3 @Kürşat Kütükçü seninde fikrini almak isterim abi.
Son düzenleme: