Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Ankara Hukuk mu İstanbul Hukuk mu daha iyi ?

İstanbul hukuk. Mezun olan arkadaşım var.
  2. MrBonapart

Online sınavda kopya nasıl çekilir

Kopya çekmek için tavsiye aramanız saçma bence
  3. MrBonapart

Online sınavda kopya nasıl çekilir

Dersin konusuna iyice çalışıp aklına kazıyorsun bütün bilgileri. Sınav sırasında hocaya çaktırmadan kafandaki bu bilgileri hemen gözünün önüne getirip soruları çözüyorsun.
  4. MrBonapart

YKS Şuanki Durumuma Göre İyi Sıralama Gelir mi?

Hocam herkesin çalışma verimi farklıdır. Ben şahsen matematiğim o zamanlar çok iyi olduğu için üni sınavına çok çalışmamıştım. 1679240384 Yani ilk 20k girmelisiniz bence.
  5. MrBonapart

hocam C#'ı gördüğüm kadarıyla applikasyon yapmak için kullanıyorlar. C ile Gömülü C bile farklı yani o kadar fazla ki bunlar ben de karıştırıyorum bazılarını
  6. MrBonapart

Gömülü C, C#, Python şu anda en çok arananlar arasında gördüğüm kadarıyla
  7. MrBonapart

tercih sizin, bunu yapan çok var ama ben bu konuda hiç düşünmedim.
  8. MrBonapart

İşi bilmeyen birisi o tarz yapay zekalardan ne isteyeceğini asla bilemez. En basit böyle anlatabilirim.
  9. MrBonapart

yok hocam bitiremez
  10. MrBonapart

Yazılımın çok fazla dalı var hocam. Arzı fazla olsa da her dalına yetişmek imkansız.
  11. MrBonapart

hocam yazılım için bilgisayar/yazılım/yapay zeka/elektrik elektronik bu 4 bölüme de gidebilirsiniz.
  12. MrBonapart

Hocam size en büyük önerim sene uzatmaya asssssssla kötü bakmayın. Boşa geçen vakit olmuyor aksine kendinize ayırdığınız vakit oluyor. İnsanların en yanlış düşündüğü konu bence bu. 1679231958 şu anki sıralamasında olsaydı girdiğim zaman ben yazmazdım burayı. Gereksiz zor ve daha çok akademik...
  13. MrBonapart

çok bir lise fizik dersi içeriği yok hocam 1679231809 ilk işe girişte bakılır. Daha sonraki işe girişlerinizde önceki iş tecrübelerinize ve oralarda ne edinildiğine bakılır
  14. MrBonapart

üniversite diplomanız yoksa "büyük" şirketler başvurunuzu incelemezler
  15. MrBonapart

hacettepe elektrik elektronik
  16. MrBonapart

Ben isteğe bağlı 1 sene okulumu uzattım. TUSAŞ'ta kısmi zamanlı olarak çalışacağım seneye (şu an stajdayım). Seneye mezun olduğumda işe alacaklar. Bu tarz gençleri toplayan çok fazla firma var.
  17. MrBonapart

Vallaha hocam lisansınız iyi bir üniversitedeyse bu tarz mühendisliklerde havada kapılıyorsunuz.
  18. MrBonapart

İş başvurularınızı okumazlar bile
  19. MrBonapart

Hocam ilk işiniz için üniversiteye de bakıyorlar diye düşünüyorum gördüğüm kadarıyla. Çünkü zaten yarıştığınız insanlarda da yeterince proje oluyor.
  20. MrBonapart

iyi bir (bilgisayar mühendisliği için) üniversiteye gitmeni öneririm ki bu da 100k sıralamayla olacak bir iş değil. 1679230978 hazırlığın faydası kişiye göre değişiyor. İngilizcesi iyi olmayan insanlar için değerli. 1679231011 sorarsanız diye elektrik elektronik 4. sınıfım
Top Bottom