Neler Yeni

YKS Şuanki Durumuma Göre İyi Sıralama Gelir mi?

daha 11.sınıfım da bi gelecegime karar vermeye calisiyorum onumde de calismami bekleyen kimya defteri :D
Hocam size en büyük önerim sene uzatmaya asssssssla kötü bakmayın. Boşa geçen vakit olmuyor aksine kendinize ayırdığınız vakit oluyor. İnsanların en yanlış düşündüğü konu bence bu.
Post automatically merged:

Zamanında yazmayan kafama sokayım. Bak okuyan adam TUSAŞ ta işe giriyor ben de siirte mecburi hizmete giderim
şu anki sıralamasında olsaydı girdiğim zaman ben yazmazdım burayı. Gereksiz zor ve daha çok akademik kariyere yönelik eğitim var.

Hocam size en büyük önerim sene uzatmaya asssssssla kötü bakmayın. Boşa geçen vakit olmuyor aksine kendinize ayırdığınız vakit oluyor. İnsanların en yanlış düşündüğü konu bence bu.
bende olmazsa rastgele yazıp gitmem zaten. Hayatımın yazılım üzerine olacağını düşünüyorum başka seçeneğim yokmuş gibi :D
seneye açığa geçip dershaneye gitmey düşünüyorum o şekilde çalışacağım

bende olmazsa rastgele yazıp gitmem zaten. Hayatımın yazılım üzerine olacağını düşünüyorum başka seçeneğim yokmuş gibi :D
hocam yazılım için bilgisayar/yazılım/yapay zeka/elektrik elektronik bu 4 bölüme de gidebilirsiniz.

bence yazılımın geleceği belirsiz. çok fazla talep var deniyor ama okuyanda çok fazla kişi var.

hocam yazılım için bilgisayar/yazılım/yapay zeka/elektrik elektronik bu 4 bölüme de gidebilirsiniz.
daha hangi alanına yöneleceğime dair karar veremedim fakat bişin yazılım ya da yapay zeka kısmına evrilirim gibi hissediyorum. Bu CHATGPT yazılımın önünü kapatabilir diyorlar bilginiz var mı ? bende citirdan bakıyordum C# a ama görünce bi tırsttım

daha hangi alanına yöneleceğime dair karar veremedim fakat bişin yazılım ya da yapay zeka kısmına evrilirim gibi hissediyorum. Bu CHATGPT yazılımın önünü kapatabilir diyorlar bilginiz var mı ? bende citirdan bakıyordum C# a ama görünce bi tırsttım
yok hocam bitiremez

katılıyorum binbir cesit yeri var. Okuyacağını söyleyen cok var bence okuyan değil :D önnü kapatırsa yapay zeka kapatır bence
yazılım ve bilgisayar mühendisliklerinin puanı tıp puanlarını geçti .d

yok hocam bitiremez
şey diye duydum hani bizim oturup yazacağımız bir sürü satırı otomatik yazar yapay zeka ama hangi kodun nerede kullanılması gerektiğine yine yazılımcı karar verir. Yine de çember daralır yazılımcı için

şey diye duydum hani bizim oturup yazacağımız bir sürü satırı otomatik yazar yapay zeka ama hangi kodun nerede kullanılması gerektiğine yine yazılımcı karar verir. Yine de çember daralır yazılımcı için
İşi bilmeyen birisi o tarz yapay zekalardan ne isteyeceğini asla bilemez. En basit böyle anlatabilirim.

bir de açıktan okumak mantıklı mı acaba ? dershane ev şeklinde olur. Okul beni cok yoruyor seneye acığa gecip hem obp yükseltirim hem daha cok zamanım olur diye düşünüyorum ne dersiniz

Geri