İnsanları aşağılamaktan başka vasfı olmayan eleman kanka bakma buna geçenki konudada benzer bir mesaj yazmış1 milyon ne kanka ? okuma sen animeden lol valodan falan devamke takma sen
kanka o olay tam olarak nasıl oluyor anlatabilir misin ilgimi çekti ben de 600k sıralama yapmışım ama mühendislik okumak istiyordumsınava çalışmadım zaten amacım dgs ile bilgisayar mühendisliğine girip wat yapmak
sınavla alakası olmayan birey işte tuzu kuru max 15 yaşındaİnsanları aşağılamaktan başka vasfı olmayan eleman kanka bakma buna geçenki konudada benzer bir mesaj yazmış
dostum istediğin mühendislik bölümünü google yazıp dgs geçiş bölümleri yaz o bölümlerden herhangi birine giriyorsun en alakalı bölüm olsa daha iyi olur çünkü dgs ile geçtiğinde bağzı dersleri almana gerek kalmıyo. işte diyelim girdin 2 yıllık üniye orada ortalamanı yüksek tutman lazım okul bitince dgs sınavına giriyorsun ve puanın, ortalaman + sınav ile hesaplanıyor hatta çok çalışırsan ödtü itü gibi üniversitelere de girebilirsin dgs ile biraz karışık anlattım kb. 2 yıl da yüksek lisans okuyorsun okul bitiyor ama şunu ekleyeyim bağzı üniversiteler de değişiklik gösterebiliyor yüksek lisans okuma yılı kimisi 3 kimisi 4 de olabiliyor ama genel olarak üniversiteyle konuşuyorsun 2 yıl okuyorsun çünkü zaten 2 yıl önlisans okuduğunda bağzı dersleri vermiştin.kanka o olay tam olarak nasıl oluyor anlatabilir misin ilgimi çekti ben de 600k sıralama yapmışım ama mühendislik okumak istiyordum
Son yerlesen puanına bakınız, ona çok çok yakınsa olabilir.yks 1 milyon sıralama ile 700k sıralamalı üniversite gelir mi
ordu üniversitesi bilgisayar programcılığı istiyordum
ben 2 yıl okuduktan sonra dgs ile bilgisayar mühendisliğine geçiceğim aynı şekilde 2 yıl bilgisayar programcılığı okurken ingilizce ve dgs sınavına çalışcamben de 1m sıralama yaptım aklımda grafik tasarımı internet ve ağ teknolojileri var bilgisayar programcılığı tutmazsa ama aklımda bir soru var bu dersler için üniye gidilir mi.