Neler Yeni

yks 1 milyon sıralama ile 700k sıralamalı üniversite gelir mi?

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
yks 1 milyon sıralama ile 700k sıralamalı üniversite gelir mi

ordu üniversitesi bilgisayar programcılığı istiyordum

Lian_GR

80+
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
1 milyon ne kanka ? okuma sen animeden lol valodan falan devamke takma sen

Starlex

80+ Silver
1 milyon ne kanka ? okuma sen animeden lol valodan falan devamke takma sen
İnsanları aşağılamaktan başka vasfı olmayan eleman kanka bakma buna geçenki konudada benzer bir mesaj yazmış

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka o olay tam olarak nasıl oluyor anlatabilir misin ilgimi çekti ben de 600k sıralama yapmışım ama mühendislik okumak istiyordum
dostum istediğin mühendislik bölümünü google yazıp dgs geçiş bölümleri yaz o bölümlerden herhangi birine giriyorsun en alakalı bölüm olsa daha iyi olur çünkü dgs ile geçtiğinde bağzı dersleri almana gerek kalmıyo. işte diyelim girdin 2 yıllık üniye orada ortalamanı yüksek tutman lazım okul bitince dgs sınavına giriyorsun ve puanın, ortalaman + sınav ile hesaplanıyor hatta çok çalışırsan ödtü itü gibi üniversitelere de girebilirsin dgs ile biraz karışık anlattım kb. 2 yıl da yüksek lisans okuyorsun okul bitiyor ama şunu ekleyeyim bağzı üniversiteler de değişiklik gösterebiliyor yüksek lisans okuma yılı kimisi 3 kimisi 4 de olabiliyor ama genel olarak üniversiteyle konuşuyorsun 2 yıl okuyorsun çünkü zaten 2 yıl önlisans okuduğunda bağzı dersleri vermiştin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan
anladım bilgisayar programcılığı yazıp denenebilir aslında

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha
ben de 1m sıralama yaptım aklımda grafik tasarımı internet ve ağ teknolojileri var bilgisayar programcılığı tutmazsa ama aklımda bir soru var bu dersler için üniye gidilir mi.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,262
İsim
Taha Efe
yks 1 milyon sıralama ile 700k sıralamalı üniversite gelir mi

ordu üniversitesi bilgisayar programcılığı istiyordum
Son yerlesen puanına bakınız, ona çok çok yakınsa olabilir.

ec1na3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
anonim
ben de 1m sıralama yaptım aklımda grafik tasarımı internet ve ağ teknolojileri var bilgisayar programcılığı tutmazsa ama aklımda bir soru var bu dersler için üniye gidilir mi.
ben 2 yıl okuduktan sonra dgs ile bilgisayar mühendisliğine geçiceğim aynı şekilde 2 yıl bilgisayar programcılığı okurken ingilizce ve dgs sınavına çalışcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,973
Üyeler
172,760
Son üye
McCharty
Top Bottom