YKS tercihim gelir mi sizce?

Gelir gibi hocam hayırlısı bakalım.
İnşallah hocam sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ozel egitim yazan cok var sozelde belli olmaz hocam arkayi sıkı tutun
Bir Umut Malatya'yı yazan az olur belki diyorum hocam.

"Artsa da azalsa da" 62 den 70 e çıkmış kontenjan gene 1000 kişi aşağıdan almış
Bakalım bekleyip göreceğiz hocam. İnşallah gelir.

Ortam bana uygun gelmiyor hocam pek. Kimin geleceği belli değil kimle kalacağım belli değil zor iş yani. Ama dediğiniz gibi insanoğlu bir süre sonra her şeye alışıyor.

Ailem hiç baskıcı değil. Hatta ben burayı ilk tercihime yazacağımı söylediğimde çok memnun kaldılar. Benim de işime geldi tabii. Araba altımda, evime gidip oyunumu oynayabilirim, kendi yatağımda yatabilirim . Bundan rahatı mı var.
bana da gelmiyordu alışıyorsun.
duş almayan adama bile alışmıştım ben öyle bir alışma hani .
bazen risk almak gerekiyor ama sizi de anlıyorum

bana da gelmiyordu alışıyorsun.
duş almayan adama bile alışmıştım ben öyle bir alışma hani .
bazen risk almak gerekiyor ama sizi de anlıyorum
Risk almasına alınır ama sonu önemli hocam. Şimdi ben Öğretmenlik için gidip en iyi üniversitede okuyayım demem saçma olur sonuçta sonu belli, memuriyet. Biraz da bundan dolayı başka bir şehire gitmek istemiyorum. Sonu KPSS, AGS gibi sınavlar olan bir bölümü hangi üniversitede okuduğum çok fark etmiyor. Bu yüzden de rahatlıktan ödün vermeye pek gönlüm razı değil.

Risk almasına alınır ama sonu önemli hocam. Şimdi ben Öğretmenlik için gidip en iyi üniversitede okuyayım demem saçma olur sonuçta sonu belli, memuriyet. Biraz da bundan dolayı başka bir şehire gitmek istemiyorum. Sonu KPSS, AGS gibi sınavlar olan bir bölümü hangi üniversitede okuduğum çok fark etmiyor. Bu yüzden de rahatlıktan ödün vermeye pek gönlüm razı değil.
yani hocam siz istiyorsanız sizin için o güzel olur inşallah.
ben de sizin gibiydim sadece hani burada kalsam daha kötü olurmuşum kendimin farkında değilmişim ama siz sadece verdiğiniz karar konusunda emin olun yeter.
yoksa aile evinde de çok güzel okunur sadece benim biraz da çevre kaynaklı olmazmış.
şimdiden başarılar 4 yıllık asgari eğitim hataınızda

yani hocam siz istiyorsanız sizin için o güzel olur inşallah.
ben de sizin gibiydim sadece hani burada kalsam daha kötü olurmuşum kendimin farkında değilmişim ama siz sadece verdiğiniz karar konusunda emin olun yeter.
yoksa aile evinde de çok güzel okunur sadece benim biraz da çevre kaynaklı olmazmış.
şimdiden başarılar 4 yıllık asgari eğitim hataınızda
Teşekkür ederim hocam fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için.

Geldi arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,313
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri