Neler Yeni

YKS 2 Ay Kala İstediğim Sıralama Gelir Mi?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Döneme çok iyi giriş yapmama rağmen ve 1-2 ay çok çok az çalıştım neredeyse ve motivasyon olarak çöküş yaşadım. Şuan TYT de ortalama 70-80 bandında takılıyorum Türkçe 32-34 net ortalama eliyor, sosyal 6-8 arası (evet sosyalim çok kötü), matematik 20-25. Fen de 13 net civarı eliyor. Netlerin böyle olması sosyalimin kötü olması dışında süreden kaynaklı. AYT de 18-25 arası oynuyor. Hedefim yüksekti ama maalesef düştü artık. Bir ümit konuların azlığı motive edebilir fakat sizce bu netlerle 70-80K sıralama bandına girilir mi 2 ay kala sayısalda. Bilgisayar müh. istiyorum biliyorum sıralama kötü ama üniversitede çalışacağız artık yapacak bir şey yok.

şahin doğan

80+ Platinum
AYT 18-25 ile imkansız. 2 ayda bunu kaça çıkartabileceksin ki?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Sadettin Y
knk ben pandemi dönemi girdim sinava son 3 ay calistim tyt 60-70 ti sinavda 86 yaptim. ayt 20 falandı 40la verdim sinavi yanlis hatirlamiyosam. Çok yogun çalışmıştım o siralar. Calismaya hemen baslarsan olur bir şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Umutcan K.
İmkansız diye bir şey yoktur dostum evet TYT konusunda fazla bir yorum yapamam genel olarak yorumlama kapasitesine bağlı bir sınav ama AYT öyle değil yapman gereken yapamadığın soruların hangi konulardan olduğunu analiz edip üzerine konuyu anlayana,kendin yapabilecek kıvama gelene kadar çalışmak zorundasın evet zor olucak ama AYT ye verdiğin her bir emeğin karşılığını alırsın 50-60 net arası yaparak bile 100 k ya girebilirsin tabi bu sene ki sınavın zorluk ve yığılma derecesine göre değişir sıralaman

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Döneme çok iyi giriş yapmama rağmen ve 1-2 ay çok çok az çalıştım neredeyse ve motivasyon olarak çöküş yaşadım. Şuan TYT de ortalama 70-80 bandında takılıyorum Türkçe 32-34 net ortalama eliyor, sosyal 6-8 arası (evet sosyalim çok kötü), matematik 20-25. Fen de 13 net civarı eliyor. Netlerin böyle olması sosyalimin kötü olması dışında süreden kaynaklı. AYT de 18-25 arası oynuyor. Hedefim yüksekti ama maalesef düştü artık. Bir ümit konuların azlığı motive edebilir fakat sizce bu netlerle 70-80K sıralama bandına girilir mi 2 ay kala sayısalda. Bilgisayar müh. istiyorum biliyorum sıralama kötü ama üniversitede çalışacağız artık yapacak bir şey yok.
AYT'ye ağırlık verebilirsin ve bu sıralamayı yapabilirsin. Ben 160k ile mezuna bırakmıştım sınava ilk 2 ay çalışıp 10 ay çalışmamıştım ve son 8 gün sadece ayt matematik ve ayt biyoloji kasmıştım ve günde 4-5 saat çalışmayla AYT'de 24 matematik 10 biyoloji yapmıştım o kadar az çalışmayla gayet okeydi benim için. Yani çalışırsan neden olmasın

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,337
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
2 ay kala dediğin sıralama bayağı zor. Aytye asılıp 100k zorlayabilirsin belki ama çok iyi yapman lazım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
Kürşat
Deneyip göreceksin valla benim de netler leşti son 1 ay toparladım biraz 80k yaptım, 2020 sınavı bu arada.

blackpool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
murat çilek
Knk bence optimumu kovalaman lazım kalan süreyi en iyi değerlendirebiliceğim bir plan yap. Ayt daha önemli olduğu için sadece ayt bakabilirsin tyt bir tık daha pratik işi düzenli deneme çözersen oda gelişir. Kar marjlı da bakabilirsin mesela matematiğe 1 hafta çalışsan 3 net artar, kimyaya 1 gün baksan 1 net artar gibi. Kısa zamanda yüksek sıralama istiyosan bu dediğimi düşünebilirsin

melidoas6

80+ Silver
Maalesef umutsuzluk aşılamak istemem konular vs azaltıldı zor konular çıkartıldı yani 2 ay çok çalışırsan ayt belki olabilir ve bilgisayar mühendisliği yükselişte daha iyi bir sıralama yapmak zorunda kalabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 2020 de ki sınav kolaydı ama bu sınav o kadar kolay olucak mı ek olarak bir sürü mezun rakibi ve sınava giricek üniversiteli var en az 4 milyon kişi var işi çok zor.

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaşlar 2020 de ki sınav kolaydı ama bu sınav o kadar kolay olucak mı ek olarak bir sürü mezun rakibi ve sınava giricek üniversiteli var en az 4 milyon kişi var işi çok zor.
Bu sınavda bir çok sıralamada yığılma olacaktır. Önceden 50K, 100K, 200K gibi sıralamalarda oluyordu ama bu sefer 3-15K arasında bile ciddi yığılma olacaktır.

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Ayt kasarsan yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,865
Üyeler
171,108
Son üye
pasadede
Top Bottom