Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
Kartal imam hatip?cok bir şeye ihtiyacınız yok aslında.
bir iki tanıdık olsun işi bilmesen de olur
Kartal imam hatip?cok bir şeye ihtiyacınız yok aslında.
bir iki tanıdık olsun işi bilmesen de olur
hocam hangi üniveriste ve bölüm ?Ben isteğe bağlı 1 sene okulumu uzattım. TUSAŞ'ta kısmi zamanlı olarak çalışacağım seneye (şu an stajdayım). Seneye mezun olduğumda işe alacaklar. Bu tarz gençleri toplayan çok fazla firma var.
hacettepe elektrik elektronikhocam hangi üniveriste ve bölüm ?
nasıl yani anlamadımİş başvurularınızı okumazlar bile
üniversite diplomanız yoksa "büyük" şirketler başvurunuzu incelemezlernasıl yani anlamadım
işsiz kalma şansın yokkKartal imam hatip?
Zamanında yazmayan kafama sokayım. Bak okuyan adam TUSAŞ ta işe giriyor ben de siirte mecburi hizmete giderimhacettepe elektrik elektronik
zor bölüm. fizik bana göre değil .dhacettepe elektrik elektronik
ben diploma olmasın demiyorum o olacak zaten. Diplomanın çıkış yerine çok bakarlar mı diyorum üni farkıüniversite diplomanız yoksa "büyük" şirketler başvurunuzu incelemezler
çok bir lise fizik dersi içeriği yok hocamzor bölüm. fizik bana göre değil .d
ilk işe girişte bakılır. Daha sonraki işe girişlerinizde önceki iş tecrübelerinize ve oralarda ne edinildiğine bakılırben diploma olmasın demiyorum o olacak zaten. Diplomanın çıkış yerine çok bakarlar mı diyorum üni farkı
bana göre bölüm yok sanırım. en son turizm otelcilik yazıcam .dçok bir lise fizik dersi içeriği yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk işe girişte bakılır. Daha sonraki işe girişlerinizde önceki iş tecrübelerinize ve oralarda ne edinildiğine bakılır
anladımçok bir lise fizik dersi içeriği yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk işe girişte bakılır. Daha sonraki işe girişlerinizde önceki iş tecrübelerinize ve oralarda ne edinildiğine bakılır