Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Rica ederim. ^^
  2. PurpleWebb

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Elinde güzel bir yeteneğin-becerin yoksa veya güzel bir üniversite bitirmemişsen ve dil sorununu halletmezsen gitmen çok çok zor. Ben sırayla sorularını cevaplayayım. -Pasaport başvurusunu E-Devlet üzerinden yapıyorsun. Harçları ne kadar sürelik pasaport alacağına göre değişiyor. Harç...
  3. PurpleWebb

Ayt Matematik için kanal ve kaynak önerir misiniz?

İlyas Güneş veya Matematiğin Güler Yüzüne de bakabilirsiniz. Bende bu sene sınavlara hazırlanıyorum, İlyas Güneşi izliyorum ve onun kitaplarını kullanıyorum. Hocanın anlatımı benim hoşuma gidiyor, çok sıkmıyor ve kitapları da gayet iyi. Sayesinde matematiği yapmaya başladım. Burada tercih...
  4. PurpleWebb

üniversite okuyımmı yoksa polonyaya çalışmayamı gideyim

Hocam imkanın varsa git Polonyaya. Orada biriktireceğin para ile gittiğin ülkede de okuyabilirsin. Hayatını kurtarmış olursun.
  5. PurpleWebb

Hukuk veya Hemsirelik mi

Sonuna kadar katılıyorum ancak şunu belirtmek isterim. Yurt dışında avukatlık vs. hemşireliğe göre daha zor oluyor, denklik sınavları vs baya zor ve hemen ülkesinde avukat olarak çalıştırmıyorlar. Hukuk tarafında yurt dışında iş bulmak ve çalışmak, sağlığa nazaran daha zor. Çünkü iş alanları...
  6. PurpleWebb

Hukuk veya Hemsirelik mi

Hayır, zabıt katibiyim ancak yıllardır bu işin içindeyim. Avukat yanında da çok çalıştım. Hem lise hem de üniversitede adalet bölümünü bitirdim. Bu yüzden neyin ne olduğunu biliyorum. :) Her ikisinin de açıklamasını sana yaptım, bahsettiğim şeyleri karşılıyorsan ve gerçekten severek yapacaksan...
  7. PurpleWebb

Hukuk veya Hemsirelik mi

Mesleklerin geleceğine bakarak değil de, senin severek hangi işi yapmak istediğin daha önemli. Sırf geleceği var diye bu mesleklerden birini seçip ömrün boyu sevmediğin mesleği yapmaya mahkum olma, kendine yazık etme. Ben işin hukuk tarafındayım ve sana şunları söylemek isterim. Şu an her yer...
Top Bottom