Rica ederim. ^^Henüz iyi bir yeteneğim olduğu söylenemez ancak kendimi geliştiriyorum. Dil benim için sorun değil, hali hazırda 6 dil biliyorum Türkçe dahil olmak üzere. İlerleyen zamanlarda birkaç dil öğrenirim diye düşünüyorum.
Oldukça açıklayıcı ve güzel anlatımın için teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soru işareti gitti diyebilirim.
Estağfurullah.
Kanadaya gidebilirsin paran varsa dil ve ielts istemiyor pasaportun olsun yeter
Meksikadan geçmek tehlikeli diye biliyorum ve oradan geçince 10k-20k dolar ödüyorlar diye biliyorum. Geçenler çoğunluğu iltica ediyor kabul ederlerse yaşadın zaten.iyi olması senin ve bizlerin daha çok çalışmasıyla olacak bir şey. yine git başka ülkelere sıkıntı yok ancak olası bir iyileşmede kaçanların alınmaması taraftarıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
amerikaya gitmek istersen ve sponsorun varsa meksikaya inip karşıya koşarak geçersen %90 ikamet izni çıkıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi dil bilirsen geçme şansın çok yüksek ve sponsor lazım. sponsorun varsa çok daha kolay geçersin.Meksikadan geçmek tehlikeli diye biliyorum ve oradan geçince 10k-20k dolar ödüyorlar diye biliyorum. Geçenler çoğunluğu iltica ediyor kabul ederlerse yaşadın zaten.