Neler Yeni

Yurtdışına Gidebilmek İçin Gerekenler Nedir?

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Serkan
Kanadaya gidebilirsin paran varsa dil ve ielts istemiyor pasaportun olsun yeter

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Henüz iyi bir yeteneğim olduğu söylenemez ancak kendimi geliştiriyorum. Dil benim için sorun değil, hali hazırda 6 dil biliyorum Türkçe dahil olmak üzere. İlerleyen zamanlarda birkaç dil öğrenirim diye düşünüyorum.

Oldukça açıklayıcı ve güzel anlatımın için teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soru işareti gitti diyebilirim.

Estağfurullah. :)
Rica ederim. ^^

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Carl-S

80+ Gold
iyi olması senin ve bizlerin daha çok çalışmasıyla olacak bir şey. yine git başka ülkelere sıkıntı yok ancak olası bir iyileşmede kaçanların alınmaması taraftarıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amerikaya gitmek istersen ve sponsorun varsa meksikaya inip karşıya koşarak geçersen %90 ikamet izni çıkıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meksikadan geçmek tehlikeli diye biliyorum ve oradan geçince 10k-20k dolar ödüyorlar diye biliyorum. Geçenler çoğunluğu iltica ediyor kabul ederlerse yaşadın zaten.

1721

80+ Bronze
Meksikadan geçmek tehlikeli diye biliyorum ve oradan geçince 10k-20k dolar ödüyorlar diye biliyorum. Geçenler çoğunluğu iltica ediyor kabul ederlerse yaşadın zaten.
dediğim gibi dil bilirsen geçme şansın çok yüksek ve sponsor lazım. sponsorun varsa çok daha kolay geçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom