Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Dershane Kaydı Silinebilir Mi?

Hocam yukarıda da arkadaş söylemiş benim kuzenim ailevi sebeplerden dolayı taşındığını söyleyip çalışacağını söylemişti rica etti kaydını sildirdi sözleşme imzaladığı halde yardımcı oldular biraz inisiyatiflerine de bağlı
  2. Ragnar Adamdır

OKUL PERFORMaNS ÖDEVİ LaZIM

Kanka gamma appten yap bende kardeşimin ödevini yaptım ChatGpt de 20 satırlık birşeyler yazar
  3. Ragnar Adamdır

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

Kanka sana tek tavsiyem meslek lisesine git emin ol hem okulu sever hem de uğraş edeceğin vakit geçireceğn meslekler olur mesela bilgisayar bölümü ve meslek liselerinde yurt dışına geziler oluyor ayrıca stajlar oluyor okul zamanın da
  4. Ragnar Adamdır

İsteğe bağlı hazırlık okuyorum çıkmak istiyorum bursum kesilirmi

evet kesilmedi ve bugün burs almaya devam ediyorum
  5. Ragnar Adamdır

Ünide yoklama girişi yapılmamış ne demek

Hoca ile tartışma yaşadım ancak sorunumuz halloldu , finaller bitti ve yoklamalar giriliyor tartışma yaşadığım hoca sınıftaki herkese yoklama girişi yapmış geçenlere devamlı geçmeyenlere devamsız yazmış bana hiçbirşey yazmamış yoklama girişi yapılmamış olarak gözüküyor ve sadece bende böyle...
  6. Ragnar Adamdır

hocam ilginç şeyler yaşadım yazın bursum full geldi eylülde de geldi sonra ekim bursum krediye dönüştü falan diye mesaj geldi ben kullandım yinede ama borç olarak gözükmüyordu sonra bi baktım kasım ayı burs olarak gelmiş kredi kalkmış sonuç olarak benim bursum şuan devam ediyor
  7. Ragnar Adamdır

Açığa geçmeli miyim?

bu yorumlar ne ya okula gidememiş konuları görmemiş o yüzden almış o puanı. benim sana önerim lise hayatını yaşa arkdaşlarını edin güzel anılar biriktir eksik kaldığın konulara dişini sık çalış
  8. Ragnar Adamdır

İşte zorunlu değil isteğe bağlı bu yıl kalınca gelecek yıl kendi bölümümden başlayacağım direkt kalma yok yani tekrar okumak zorunda değilim
  9. Ragnar Adamdır

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

OLMAZ
  10. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar isteğe bağlı hazırlık okuyorum ama mart ayında çıkacağım. Çıkacağım derken memlekete dönmem gerek buda demek oluyor ki 3 haftaya devamsızlıktan zaten kalıp başarısız sayılacağım ve bende kyk bursu var burs çıkmıştı bu kesilecek mi internette net bir şekilde kesileceğini söyleyenler...
  11. Ragnar Adamdır

[Ücretsiz Çevrim içi Seminer] Retorik: Etkili ve İkna Edici Konuşma Sanatı

Olay tam olarak ne hocam nerden katılcaz açıklarmısın ve neden böyle bir şey var
  12. Ragnar Adamdır

Hazırlık sınıfı writing ve cümleleri doğru sıralama sorunu

bende üni hazırlıktayım ondan sordum daha writing sınavı olmadı
  13. Ragnar Adamdır

Hazırlık sınıfı writing ve cümleleri doğru sıralama sorunu

writing sınavını ne zaman oldunuz ya biz daha olmadık bende biraz korkuyorum
  14. Ragnar Adamdır

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Yav açılsın diyenler sabah 7 e kalkınca zor mu geldi şimdide kapatılsın diyorlar hayır bazı kesim hariç onlara saygı duyuyorum ama çoğu kapatılsın diyenlerin kapandıktan sonra dışarıda fingir fingir dolaşacaklarını biliyoruz aga
  15. Ragnar Adamdır

11.Sınıf konu anlatım kitabı önerisi

11. sınıfta 11. sınıf konularına önem verdim , paragraf ve problem çözdüm ve kitap okudum tyt yi yaza attım bu kadar
  16. Ragnar Adamdır

Bakın hocam ciddi konuşayım ciddi bi şekilde yazın bitirecekseniz yapın 100 kişiden 90 ı yazın bitireceğim der 20 si bitirir bu sene kritik konularınız var yazın ciddi bitirecekseniz bu sene tyt matematik çalışmanıza çok fazla gerek yok 11. sınıf matematiği kesinlikle 12. sınıf için raya...
  17. Ragnar Adamdır

Matematik ayt : 345 ile başlangıç yapıp kendimi geliştirdikten sonra orijinale geçtim 345 ile aldığım temelle bu kitaptanda keyif aldım ve beni boğmadı zaten bence herkes 345 ile başlamalı size gidiş yolunu ve adımları kolay anlatıyor ve orijinal gibi üst seviye kitaplarda sorular karmaşık...
  18. Ragnar Adamdır

Anladım hocam setlerde not alınmış gibi özenli not kağıtları konu defterleri bulabilirsiniz dediğim gibi tüm dersler konu anlatımı veya soru bankası tercihim değildir ama bana sorarsanız konu anlatımlarını youtube den güzel hocalarla dinleyip önemli noktaları not alırsanız aklınızda daha çok...
  19. Ragnar Adamdır

Hocam 11 veya 12 sınıflarda tüm dersler kitabı hiç önerim değildir setler veya güzel yayınların ayrı ayrı kitapları daha faydalı olacaktır ben bi katkısını görmedim
  20. Ragnar Adamdır

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

Zamanında Teog ilk geldiğinde ilk sene çok zordu 2. sene kolay sordular ben 2. senedeydim kolaya denk geldim davayı kazanacaklarını sanmıyorum seneye tepki olmasın diye kolay soraylar teog zamanında da oldu çünkü
Top Bottom