Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Son alınan şu saçma üniversite ile ilgili kararları biliyorsunuzdur.
Gidişat aynı devam ederse sizce sistem nasıl olur ?
Hala düzeltilebilirmi ?

Ciddi mesaj istiyorum üniversiteyi adam akıllı okumak istiyorum ve herkesin üniversite okuyabilmesini doğru bulmuyorum.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Neyyn. Aha ben gelecekten geliyorum siyasete dönecek bu konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dönemde ne olursa olsun yapılmaz. Ama eğer yapılsaydı 2 sene önce her şey çok kolaydı okullarda. Şimdi bi üni 1 derslerini geçemiyorum yahu. Fizik 1 den kalıyorum. Matematikten kalıyorum. Bu ne arkidiş. Geçen senedekiler online olarak aa bak gibi notlarla geçtiler biz ff ile kaldık.

Ve eğitim sistemi evrilecek ama çok sancılı bir şekilde. Ve ben memnun olmayacağım. Z kuşağıyım ama Z kuşağı ile alakam yok hacı bu nedir yahu.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim.

Alfha13

80+ Silver
Bildiğim kadarıyla üniversite mezunu oranı Avrupa'dan daha yüksek bizde, nicelik değil nitelik önemli tabi. Herkes mezun olacak ama işveren yine vasıflıyı alacak, tek fark üniversiteler de meslek liselerine dönüşecek.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyyn. Aha ben gelecekten geliyorum siyasete dönecek bu konu.

Bu dönemde ne olursa olsun yapılmaz. Ama eğer yapılsaydı 2 sene önce her şey çok kolaydı okullarda. Şimdi bi üni 1 derslerini geçemiyorum yahu. Fizik 1 den kalıyorum. Matematikten kalıyorum. Bu ne arkidiş. Geçen senedekiler online olarak aa bak gibi notlarla geçtiler biz ff ile kaldık.

Ve eğitim sistemi evrilecek ama çok sancılı bir şekilde. Ve ben memnun olmayacağım. Z kuşağıyım ama Z kuşağı ile alakam yok hacı bu nedir yahu.
İnşallah dönmez.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Son alınan şu saçma üniversite ile ilgili kararları biliyorsunuzdur.
Gidişat aynı devam ederse sizce sistem nasıl olur ?
Hala düzeltilebilirmi ?

Ciddi mesaj istiyorum üniversiteyi adam akıllı okumak istiyorum ve herkesin üniversite okuyabilmesini doğru bulmuyorum.
Dostum millet değişmedikçe hiçbir şey değişmez.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim.
baraj yok her sınava giren üniversiteye mi girsin? universiteler toplama kampına dönüyor yavaş yavaş
Bende doğru bulmuyorum saçmalık ülkeye baya zararı var
Anladım sorun yok (y)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
İnşallah dönmez.
Öğrenciler uzaktan eğitimden geçtikleri için öğrencileri gerçekten zorlayacak kar ve zorluyorlar. Şuanda 3 sene boyunca okuyanlar yandı. En başta ben. Üniversiteye 21 ayt neti ile kapağı attık bakalım. Kaç senede bitireceğim. Bölüm elektrik elektronik mühendisliği.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
OLMAZ

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öğrenciler uzaktan eğitimden geçtikleri için öğrencileri gerçekten zorlayacak kar ve zorluyorlar. Şuanda 3 sene boyunca okuyanlar yandı. En başta ben. Üniversiteye 21 ayt neti ile kapağı attık bakalım. Kaç senede bitireceğim. Bölüm elektrik elektronik mühendisliği.
Kolay gelsin. 4 yıllık fakülteler yorar adamı ama değer

Top Bottom