Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
seçkin yılmaz
Son alınan şu saçma üniversite ile ilgili kararları biliyorsunuzdur.
Gidişat aynı devam ederse sizce sistem nasıl olur ?
Hala düzeltilebilirmi ?

Ciddi mesaj istiyorum üniversiteyi adam akıllı okumak istiyorum ve herkesin üniversite okuyabilmesini doğru bulmuyorum.
knk biz geleceği ni görüyoruz?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
silindi

Son düzenleme:

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hoca oysaki dışardan görünüşü olsun sınav kağıdında yanlışları açıklarken oysaki daha mülayim kıl olmayan birisi gibi duruyordu. Anlamadım gitti. Galiba bende 9 senedir üniversite okuyan öğrenci gibi hocamı beni bırakıyor yoksa ben mi kalıyorum onu anlayana kadar benimde 9 sene olacak gibi duruyor.
Ha unutmadan ben mesela Senem uzadı 5 6 sene okudum diyelim. KYK kredisi okula devam ettiğim müddetçe yatmaya devam eder değil mi? Ayrıca KYK yurdu yanmaz değil mi?
Okul eğitimden çok insanlarla uğraştığın bir yer.KYK da kalmadım,bilgim yok.Ancak kyk kredisi okul uzadığı an kesilir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Okul eğitimden çok insanlarla uğraştığın bir yer.KYK da kalmadım,bilgim yok.Ancak kyk kredisi okul uzadığı an kesilir.
Ahh ve keşke kesilmese. 4. Senenin sonunda mı kesilir yoksa 1. Sınıfta veya 2. Sınıfta uzarsa kesilir mi?

Besim Tibuk

80+ Gold
satarız

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Kolay gelsin. 4 yıllık fakülteler yorar adamı ama değer
Aslında okuduğum üniversite güzel üniversite. Daha gelişmemiş ama gelişme potansiyeli yüksek bir üniversite. Bandırma onyedi eylül üniversitesinde okuyorum. Yani bandırma gibi küçücük bir yerde Balıkesir üniversitesinden ayrı bağımsız bir üniversite.(sonradan Balıkesir üniversitesinden ayrılma)

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ahh ve keşke kesilmese. 4. Senenin sonunda mı kesilir yoksa 1. Sınıfta veya 2. Sınıfta uzarsa kesilir mi?
Okuduğun bölüm kaç seneyse o kadar alırsın. 4 seneyse 4.senenin sonuna kadar alırsın.Sonra kesilir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Okuduğun bölüm kaç seneyse o kadar alırsın. 4 seneyse 4.senenin sonuna kadar alırsın.Sonra kesilir.
Anladım. O zaman okurken uzatırım okulu ama yanında ya bir iş kurarım yada bizim bir tanıdık var elektrik panoları yapıyor. Onun yanında çalışırım. Bu yaz çalışmayı düşünüyorum nasipse artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca uzatmak mantıklı geliyor bana artık çünkü okul ileride daha fazla gelişmiş olacak. En azından ben alabileceğin fazlasını almaya çalışayım. Böylesi bence çok daha iyi olur.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladım. O zaman okurken uzatırım okulu ama yanında ya bir iş kurarım yada bizim bir tanıdık var elektrik panoları yapıyor. Onun yanında çalışırım. Bu yaz çalışmayı düşünüyorum nasipse artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca uzatmak mantıklı geliyor bana artık çünkü okul ileride daha fazla gelişmiş olacak. En azından ben alabileceğin fazlasını almaya çalışayım. Böylesi bence çok daha iyi olur.
Bence hiç okulu uzatma.Zaman kaybı tamamen.İnsan kopuyor okuldan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom