Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

bwNN

80+ Silver
Son alınan şu saçma üniversite ile ilgili kararları biliyorsunuzdur.
Gidişat aynı devam ederse sizce sistem nasıl olur ?
Hala düzeltilebilirmi ?

Ciddi mesaj istiyorum üniversiteyi adam akıllı okumak istiyorum ve herkesin üniversite okuyabilmesini doğru bulmuyorum.
Egoist konuşmanı bi kenara bırak. Yıllar sonra üniversiteye belki sen gidemiceksin yıllarca çalışıp , başkası hakkında yorum yapma bence.soruna gelecek olursak 3-4 bi tık uzun süre ne olup ne biteceği kesin değil ama birşeyler değişir diye düşünüyorum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
350tl veren herkes üniversiteye girecek ne olacak

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Düzgün bir ortam olmasını istiyor. Dağda ki terörist ile okumak istemiyor...
Aa ama konu sapıtmaya başladı. Ben dedim ama konu sapıtacak diye. Hocam araya kaynak yapmayın lütfen arkada bekleyenler var.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Egoist konuşmanı bi kenara bırak. Yıllar sonra üniversiteye belki sen gidemiceksin yıllarca çalışıp , başkası hakkında yorum yapma bence.soruna gelecek olursak 3-4 bi tık uzun süre ne olup ne biteceği kesin değil ama birşeyler değişir diye düşünüyorum
Aa ama konu sapıtmaya başladı. Ben dedim ama konu sapıtacak diye. Hocam araya kaynak yapmayın lütfen arkada bekleyenler var.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Arka arkaya alıntılayacaktım ama beceremedim. Böyle idare edin artık.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Türkiye büyük bir zorluk görmedikçe hiçbir şey düzelmez başta zihniyet olmak üzere.
Türkiye`nin ilacı belli savaş çıkacak, ağır yenilecek ya da kayıplar verecek, aynı Japonya`nın 2 Atom Bombası yemesi gibi işte o zaman bir şeyler değişir, o zamana kadar böyle gelir böyle gider. Ha bu dediğim de %100 etkili olacak pozitif bir sonuç doğurmayacak. İnsanın olduğu yerde sorun mutlaka her zaman olacak çünkü kötüler fazla. Sadece şuanki halimizden iyi olur işte o zaman bugüne göre şartlar bir tık daha iyi olur ama öyle ütopik hayaller kurmaya gerek yok, her zaman alt tabaka ezilir, belli kesim halkı sömürür, sömürenler krallar gibi ölene kadar yaşar. Bu döngü ekstrem bir durum dışında hep böyle devam eder.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

softnex

80+
2 ünivesite bitirdim garsonluk yapıyorum teşekkürler.

bwNN

80+ Silver
Üniversiteler toplanma kampına dönecek onu anlatıyorum.
Ben bi tık katılmıyorum çünkü baraj civarındaki umiversitelerde zaten vardır şuan böyle şeyler çünkü gözünü kapatıp sallasan barajı geçersin. Yüksek sıralama olan yine yüksek sıralama olacak düşük yine düşük olacak ha ne olacak hiç soru işaretlemese bile girebilecek bu soru işaretlemeyenle sallıyan arasında hiçbir fark yok bence

Top Bottom