Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim.
Apartman Üniversiteleri ayıracaksın.
Biz mesala VGM ye bağlı bir Üniversiteyiz. Herkes burada bir bilgisi var, bazılarımız 2. Lisans.
Parayı düsünen üniversiteleri asla göz önünde bulundurma bunuda nekadar burs olanakları genişşe oradan anlarsın.
Ayrıca 2 Yıllık Önlisanslar var onlarda revaçta gibi.

bwNN

80+ Silver
Siz galiba beni anlamıyorsunuz, ülkenin ara elemana da ihtiyacı var. O 5-10 netli öğrenciler üniversiteleri dolduruyor. Sonucunda da kalacak yer vs. gibi problemler oluşuyor. Ayrıca zaten benim bildiğim şeyleri bana ezbere konuşmanız da ayrı ironik.
Haklısın ama bana göre egoistlik kendisini sorgulamadan başkası hakkında söz sahibi olmaktır.arkadaş kısaca herkes gitmemeli demiş ama belki gitmiyen kendisi olacak. Amann boşver tartıştığı mız konuya bak ufacık bir şey

Basrii

80+ Bronze
Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim.
Genelleme yapıp meslek liselerini karalayamazsın. Bende MTAL öğrencisiyim bak, mart ayında yurtdışına gidiyorum staj için. Alanımda birçok üniversite öğrencisinden daha başarılıyım...

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Haklısın ama bana göre egoistlik kendisini sorgulamadan başkası hakkında söz sahibi olmaktır.arkadaş kısaca herkes gitmemeli demiş ama belki gitmiyen kendisi olacak. Amann boşver tartıştığı mız konuya bak ufacık bir şey
Eğer boş üniversite okuyacaksa arkadaş gitmemesi kayıp değil avantaj olur zaten. Son cümlede de haklısınız, bizim dememizle olup ya da olmayacak şey değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,795
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom