Neler Yeni

Açığa geçmeli miyim?

nowypi

80+
Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet
nasıl 0 almayı başardın pıahahhahha

olci53

80+ Bronze
0 almayı başardıysan okulu bırakmalısın ciddi diyorum diğer işlerde yaşıtların üni bitirene kadar usta olursun

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
herhangi bir hasalıktan vs dolayı mı ilk günün keyfinden mi gitmedin

nowypi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir hasalıktan vs dolayı mı ilk günün keyfinden mi gitmedin
Biz 8.sınıfın 2.döneminin ortasında Malatya'da Ankara'ya taşındık ama adres kaydı mı ikametgah mı ne işte o hala Malatya gözüküyordu işler daha bu gün halloldu

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
E bu durumu okulla konuşmadınız mı ? Aynı durumu yaşayan bir kaç tane tanıdığım vardı onlar kaytlarını yaptırıp gittiler okullarına

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
bu yorumlar ne ya okula gidememiş konuları görmemiş o yüzden almış o puanı.
benim sana önerim lise hayatını yaşa arkdaşlarını edin güzel anılar biriktir eksik kaldığın konulara dişini sık çalış

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Daha 1.5 ay oldu neredeyse okullar açılalı. Senin anlattığın gibi özel bir durumun olmuş, dersleri kaçırmışsın. Biraz kendini sıkıştırıp 1.5 aylık eksikliklerini kapatabilirsin. Açığa geçmeyi düşünmek için çok erken, üstelik açığa geçince her notun yüksek gelmiyor otomatik olarak, yine senin çalışman gerekiyor evde ve daha zor o şekilde eksikliklerini kapatıp diğer konulara yetişmek. Bir müddet sık dişini, planını programını yap ve arayı kapatmaya çalış bence.

nowypi

80+
Daha 1.5 ay oldu neredeyse okullar açılalı. Senin anlattığın gibi özel bir durumun olmuş, dersleri kaçırmışsın. Biraz kendini sıkıştırıp 1.5 aylık eksikliklerini kapatabilirsin. Açığa geçmeyi düşünmek için çok erken, üstelik açığa geçince her notun yüksek gelmiyor otomatik olarak, yine senin çalışman gerekiyor evde ve daha zor o şekilde eksikliklerini kapatıp diğer konulara yetişmek. Bir müddet sık dişini, planını programını yap ve arayı kapatmaya çalış bence.
Arayı kapatamayacağımı bildiğim için açığa geçmeyi düşünüyorum ama ailem bana karşı geliyor

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?
Okulunu deiştir zaten proje imam hatibe niye giderki bi insan kesinlikle aciğa geçme hayatinin en buyuk hatasi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom