Açığa geçmeli miyim?

nowypi

80+
Reaksiyon skoru
48
Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?

0 almayı başardıysan okulu bırakmalısın ciddi diyorum diğer işlerde yaşıtların üni bitirene kadar usta olursun

herhangi bir hasalıktan vs dolayı mı ilk günün keyfinden mi gitmedin

herhangi bir hasalıktan vs dolayı mı ilk günün keyfinden mi gitmedin
Biz 8.sınıfın 2.döneminin ortasında Malatya'da Ankara'ya taşındık ama adres kaydı mı ikametgah mı ne işte o hala Malatya gözüküyordu işler daha bu gün halloldu

E bu durumu okulla konuşmadınız mı ? Aynı durumu yaşayan bir kaç tane tanıdığım vardı onlar kaytlarını yaptırıp gittiler okullarına

Daha 1.5 ay oldu neredeyse okullar açılalı. Senin anlattığın gibi özel bir durumun olmuş, dersleri kaçırmışsın. Biraz kendini sıkıştırıp 1.5 aylık eksikliklerini kapatabilirsin. Açığa geçmeyi düşünmek için çok erken, üstelik açığa geçince her notun yüksek gelmiyor otomatik olarak, yine senin çalışman gerekiyor evde ve daha zor o şekilde eksikliklerini kapatıp diğer konulara yetişmek. Bir müddet sık dişini, planını programını yap ve arayı kapatmaya çalış bence.

Daha 1.5 ay oldu neredeyse okullar açılalı. Senin anlattığın gibi özel bir durumun olmuş, dersleri kaçırmışsın. Biraz kendini sıkıştırıp 1.5 aylık eksikliklerini kapatabilirsin. Açığa geçmeyi düşünmek için çok erken, üstelik açığa geçince her notun yüksek gelmiyor otomatik olarak, yine senin çalışman gerekiyor evde ve daha zor o şekilde eksikliklerini kapatıp diğer konulara yetişmek. Bir müddet sık dişini, planını programını yap ve arayı kapatmaya çalış bence.
Arayı kapatamayacağımı bildiğim için açığa geçmeyi düşünüyorum ama ailem bana karşı geliyor

Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bu gün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. Dönemi beklemek zorunda mıyım?
Okulunu deiştir zaten proje imam hatibe niye giderki bi insan kesinlikle aciğa geçme hayatinin en buyuk hatasi olur

Geri