Neler Yeni

LGS Sınavı ile İlgili Okullar MEB'e Dava Açıyormuş!

En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bugün okulda baktım bütün sınıf (sınava girenler) LGS'de batmış :D
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Not: Soruları öğretmenler bile çözemiyormuş.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Kazanmaları çok düşük ihtimal ama çok büyük bir çoğunlıuk toplanırsa bir şansları olabilir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Öğretmenler olması gerektiğinden daha zor soruldu falan diye (tam detayını bilmiyorum) bütün okullar birleşip MEB'e dava açacakmış. Sizce açılır mı açılırsa da kazanırlar mı? Ben girmedim pek umrumda değil ama merak ettim. Bence açsalarda kazanamazlar diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
açılabilir ama kazanılsa bile bir şey elde edilemez

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Zamanında Teog ilk geldiğinde ilk sene çok zordu 2. sene kolay sordular ben 2. senedeydim kolaya denk geldim davayı kazanacaklarını sanmıyorum seneye tepki olmasın diye kolay soraylar teog zamanında da oldu çünkü

En İyi Cevap
7
Bencede kazanamazlar çünkü bunlar planlanmış şeyler. Bilerek eğitimin içine ediyorlar çünkü kendileri gibi çocuklar yetişsin diye.

Squex

80+ Silver
Bir şey yapamazlar bence ilk lgs olduğunda da herkes ağlıyordu ama yüzdelikler ona göre de değişti zor olan herkese zordu bi bana sana değil.

Top Bottom