Arama sonuçları: *

• Users: Salu
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Salu

Ortaöğretim KPSS Nedir?

Sınav puanı 2 sene geçerli.Yani bu sene girersen mezun olunca da puanını kullanabilirsin ve ortaöğretim kpss 2 senede 1 kez yapılır
  2. Salu

LGS nasıl çalışılmalı

Tamamdır sağolun
  3. Salu

LGS nasıl çalışılmalı

Eyvallah sağol
  4. Salu

LGS nasıl çalışılmalı

Hedef yüksek
  5. Salu

LGS nasıl çalışılmalı

Kardeşim bu sene lgs ye girecek matematik hariç diğer dersleri iyi takdir alıyor her dönem ama matematiği diğer derslerine göre zayıf Nasıl çalışmalı ? Youtube dan video izleyip soru mu çözmeli yoksa doping hafıza,dershaneye mi yazılmalı ? Bilgisi olan yazabilirmi ?
  6. Salu

YKS SON 1 AY'DA NE YAPILIR

Kardeşim aynıları bizimde başımıza geldi senin ekmeğini çevren vermiyor konuşsunlar milletin ağzı torba değil ki bükesin istedikleri kadar konuşsun sen çalış gönlün rahat bir şekilde ben elimden geleni yaptım hedefe ulaştım veya ulaşamadım dersin
  7. Salu

İyi bölümler olabilir ama çoğu insan 4 yıllıklardan mezun ve çoğu insan işsiz işe alımlarda 4 yıllıkları bile fazla tercih etmezken 2 yıllık okumak biraz düşük kalır
  8. Salu

Pişmanlığı bırak bir kenara artık geçmiş pişman kalmaya devam edersen hep öyle gider kendine hedef koy seneye olacak sınava 13 ay var başlasan çalışmaya yetiştirsin. Tek bir şey önemli ; kendine güvenmek.
  9. Salu

1 ayda çok zor bence 2 yıllık bilgisayar programcılığı okumak yerine mezuna bırakıp ayt kasman lazım
  10. Salu

4 yıl üniverste için her şey dahil gider ne kadar olur?

3 4 sene sonra ne olur bilinmez ev kirası,okul harcamaları,arada tek,yemek,yol derken 250 rahat gider ama sana bağlı biraz
  11. Salu

YKS Tercih için yardım

Mezuna bırak 1 sene düzgünce hazırlan
  12. Salu

YKS Sınavında Optik Okuyucudaki tc kimlik yerini yanlış eksik kodlama

Yanlış kodladıysa sıkıntı
  13. Salu

Önümde YKS İçin 1 Yılım Var. Neler Önerirsiniz ?

en önemlisi plan ne kadar tyt ne kadar ayt çalışacaksın onu belirle. Hangi dersten eksiklerin var, hangi bölümü istiyorsun onları belirle ve çok soru çözmen gerekli tyt ile oyalanıp ayt yi ihmal etme benim tavsiyem en az 6 7 ay lazım ayt ye tyt için 4 5 ay yeterli yanlış yaptığın soruları...
  14. Salu

Kilo Vermek İçin Taktik Önerisi

Spor yapmadan vermek için bazı kürler var onlara bak.Ekmek ,şeker, hazır paketli gıdalar yemeyeceksin.
  15. Salu

Edebiyat ne kadar sürede biter ?

zor yani çok verim alacağını zannetmiyorum her konuda en az 300 500 arası soru çözülmesi gerek bence bunu yapmak zor sadece konuları okursan yetişir ve az soru çözersin.
  16. Salu

TYT Netlerim Nasıl ?

55 net hiç calışmadan iyi demek ki altyapın iyi kötü var. Seneyi beklemeden basla tyt çalışmaya bu sene yazım sonuna kadar bitir.Sonra son senenin %80 ini ayt çalış hedefine ulaşırsın.
  17. Salu

Lise girişte OBP puanım yetmeyen bir liseye girebilirmiyim

acır ne kardeşim ? adam seni işe mi alacak sen çalış ortalamanı yükselt
  18. Salu

Hava Astsubay Olmak İçin Hangi Sınavlara Girmem Gerekli ?

Msü sınavı, üniversite sınavının tyt si Spor mülakatı,sözlü mülakatının puanı hesaplanıyor aldığın puana göre sıralama yapılıyor.
  19. Salu

YKS Çalışmaya Başlamalı Mıyım?

10. sınıfın 2. dönemi tam olarak başlamasan bile 9. ve 10.sınıfta eksik olduğun konuları çalışabilirsin ama 11 e geçince tam gaz çalış eğer çalışma isteğin varsa şuanda da çalışabilirsin
  20. Salu

YKS Çalışmaya Başlamalı Mıyım?

Lise türü ve alan nedir ?
Top Bottom