Neler Yeni

Hava Astsubay Olmak İçin Hangi Sınavlara Girmem Gerekli ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geroge
1 sene sonra msü hava astsubay olmak için sınava gireceğim . TYT den mi alım yapılıyor yoksa AYT de var mı bilgileniririseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan
MSÜ de baraj puanını tuturacaksın sonra astsubay olacağım dersen tyt , subay olmak istersen ayt de sıralama yapman gerekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan
Yani sadece astsubay olmak istiyorsan tyt çalışabilirsin ama bende bu hataya düştüğüm için söylüyorum her zaman 2.bir planın olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geroge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sadece astsubay olmak istiyorsan tyt çalışabilirsin ama bende bu hataya düştüğüm için söylüyorum her zaman 2.bir planın olsun
senin fikrin nedir kolay yerleşebilir miyim ? havacı astsubay olmak doğru bir karar mı sence ? kafalar çok karışık ve zaman çok az :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan
senin fikrin nedir kolay yerleşebilir miyim ? havacı astsubay olmak doğru bir karar mı sence ? kafalar çok karışık ve zaman çok az :)
benim zamanımda çok torpil dönüyordu şimdi bilemiyorum aynı olaylar varmı ama dediğim gibi hava astsubay istiyorum diyip kesin olacak gözüyle bakma 2.planın için de çalış ki bunun spor mülakatı sözlüsü ve sağlık kontrolleri var herhangi birinden sıkıntı çıkar ve hayallerin yarıda kalabilir

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
benim o zaman sadece TYT çalımam gerekiyor AYT çalışmam gerekmiyor sanıyorsam ?
Tyt ile max yerleşebileceğin yer astsubaylık diye biliyorum. Fakat havacılık için işler biraz farklı olabilir. Ayt de yapmam gerekebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msü sınavı nisan ayında yapılıyor. Yanlış anlama fakat bu soruları sormak için çok geç kalmadın mı?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Msü sınavı, üniversite sınavının tyt si
Spor mülakatı,sözlü mülakatının puanı hesaplanıyor aldığın puana göre sıralama yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geroge
Tyt ile max yerleşebileceğin yer astsubaylık diye biliyorum. Fakat havacılık için işler biraz farklı olabilir. Ayt de yapmam gerekebilir.

Msü sınavı nisan ayında yapılıyor. Yanlış anlama fakat bu soruları sormak için çok geç kalmadın mı?
reis bu seneki nisanda değil birdahaki sene gireceğim :))

ASTSUBAYLIK için çogu yerde tyt diyor kafalar karıştı iyice :)

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
benim zamanımda çok torpil dönüyordu şimdi bilemiyorum aynı olaylar varmı ama dediğim gibi hava astsubay istiyorum diyip kesin olacak gözüyle bakma 2.planın için de çalış ki bunun spor mülakatı sözlüsü ve sağlık kontrolleri var herhangi birinden sıkıntı çıkar ve hayallerin yarıda kalabilir
Hocam torpilin olamadığı yer var mıdır? Sanmıyorum. Fakat genel kültür seviyen yüksekse cevaplarından ciddi anlamada memnun olurlarsa mülakattan geçebileceğini düşünüyorum.

reis bu seneki nisanda değil birdahaki sene gireceğim :))

ASTSUBAYLIK için çogu yerde tyt diyor kafalar karıştı iyice :)
Hocam kafa karışacak bir şey yok yukarıda arkadaş zaten tyt yazmış. Ama senin yerinde olsam biraz daha ter döker daha yüksek yerlere gelirdim. Önünde koskoca 1 sene var

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geroge
Hocam torpilin olamadığı yer var mıdır? Sanmıyorum. Fakat genel kültür seviyen yüksekse cevaplarından ciddi anlamada memnun olurlarsa mülakattan geçebileceğini düşünüyorum.

Hocam kafa karışacak bir şey yok yukarıda arkadaş zaten tyt yazmış. Ama senin yerinde olsam biraz daha ter döker daha yüksek yerlere gelirdim. Önünde koskoca 1 sene var
eyvallah hocam saolasın

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
MSÜ sınavı sonrası mülakat oluyor. Mülakattan da başarılı olmanız durumunda kayıt yaptırabiliyorsunuz.

Top Bottom