Arama sonuçları: *

1. S

Anadolu üniversitesi nasıldır?

Sen alışıksın o zaman, kesinlikle Eskişehir i öneririm sana. Muhteşem bir öğrenci şehridir. 1652376981 Erasmus konusu da sana bağlı dostum. Anadolu üniversitesi kolundan tutup götürmez, gitmek istersen de kriterleri karşılarsan gidersin.
  2. S

Anadolu üniversitesi nasıldır?

Soğuk iklimi ve sert ayazları vardır, benim gibi soğuktan nefret ediyorsan ılıman iklimde bir üniversiteye gitmeni öneririm. Eskişehire gideceksen eldiven, atkı, bereyi hazırla. Kampüs gayet güzel, tramvay var, şehir güzel, barlar sokağında içersen dikkatli ol (sabaha karşı bıçaklananlar aklıma...
  3. S

Corona olmasına rağmen karantinaya alınmadı sınıf. normal mi?

1 kişi tüm sınıfa yaymak için yeterli. Velilerin bakanlığı sıkıştırması gerekir. Yoksa tüm ülke kısa zamanda covid olacak.
  4. S

Lütfen Türkilizce KONUŞMAYIN, YAZMAYIN!

O ne ya? Arapça ingilizce karışımı olmuş. Türkçe'yle uzaktan yakından alakası bile yok. Kim uydurmuşsa artık.
  5. S

Arkadaşlar Sınavlar Yapılacakmı Sizce ?

Puan düşüşleri eskiye göre daha az olabilir, şimdiki ailelerin çoğu bu konuda bilinçli. Ancak bu ekstra durum yüzünden ve öğrenci psikoloji dolayısıyla olumsuz etkilenen çok kişi olabilir. Puana göre değil sıralamaya göre tercih yapılırsa dediğin gibi daha isabetli tercih olur.
  6. S

Siz yine de sınav olabilecekmiş gibi çalışın bence. Sınav olmasa veya ertelense bile moralinizi bozmayın, ileride kesinlikle faydasını göreceksiniz şu an çalıştıklarınızın. Üniversiteden yıllar önce mezun olmuş bir abin olarak nacizane tavsiye.
  7. S

1. Eğitim ve öğretim çok önemlidir. 2. Gelecekte nasıl bir yerde olmak istiyorsun? Bu iki maddeye alt alta toplayabiliyorsan, derslerini öğrenmek için çalış. Sınav geçmek için ezberlemek başka şeydir. Zamanını iyi değerlendiren bu dönemde büyük büyük adım öne geçer. Geleceğe yatırım yapmak için...
Top Bottom