Neler Yeni

Anadolu üniversitesi nasıldır?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hocam zaten ıspartada yaşıyorum soğuğu bana koymaz.
Sen alışıksın o zaman, kesinlikle Eskişehir i öneririm sana. Muhteşem bir öğrenci şehridir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erasmus konusu da sana bağlı dostum. Anadolu üniversitesi kolundan tutup götürmez, gitmek istersen de kriterleri karşılarsan gidersin.

JSezar

80+ Silver
Erasmus konusu da sana bağlı dostum. Anadolu üniversitesi kolundan tutup götürmez, gitmek istersen de kriterleri karşılarsan gidersin.
evet ne demek istediğiniz anladım fakat demek istediğim erasmus için yeterli sayıda kontenjanın açılmaması.geçen yıl bölümden kimse erasmus yapamamış gibi ama ytü'ye baktığım da 17 öğrenci göndermiş.acaba sadece bir kerelik mi öyle oldu diye sormuştum.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Anadolu üniversitesi oldukça köklü ve kaliteli bir üniversitedir çoğu bölüm açısından. Tabii ki bölümden bölüme göre değişkenlik gösterir de o bölümü okuyan birisinden fikir almanız daha iyi olabilir.

JSezar

80+ Silver
Anadolu üniversitesi oldukça köklü ve kaliteli bir üniversitedir çoğu bölüm açısından. Tabii ki bölümden bölüme göre değişkenlik gösterir de o bölümü okuyan birisinden fikir almanız daha iyi olabilir.
Hocam ingilizce iktisat okuyan bir öürenciyi nerden bulabilirim?

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Onu maalesef bilemiyorum.

JSezar

80+ Silver
Arkadaşlar şuan eskişehir istanbul arasında gidip geliyorum.kyk da kalırsam para açısından ikisinde de sıkıntı olmayacak gibi.sizce hala eskişehiri mi yazmalıyım?

Top Bottom