Anadolu üniversitesi nasıldır?

Hocam zaten ıspartada yaşıyorum soğuğu bana koymaz.
Sen alışıksın o zaman, kesinlikle Eskişehir i öneririm sana. Muhteşem bir öğrenci şehridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erasmus konusu da sana bağlı dostum. Anadolu üniversitesi kolundan tutup götürmez, gitmek istersen de kriterleri karşılarsan gidersin.

Erasmus konusu da sana bağlı dostum. Anadolu üniversitesi kolundan tutup götürmez, gitmek istersen de kriterleri karşılarsan gidersin.
evet ne demek istediğiniz anladım fakat demek istediğim erasmus için yeterli sayıda kontenjanın açılmaması.geçen yıl bölümden kimse erasmus yapamamış gibi ama ytü'ye baktığım da 17 öğrenci göndermiş.acaba sadece bir kerelik mi öyle oldu diye sormuştum.

Anadolu üniversitesi oldukça köklü ve kaliteli bir üniversitedir çoğu bölüm açısından. Tabii ki bölümden bölüme göre değişkenlik gösterir de o bölümü okuyan birisinden fikir almanız daha iyi olabilir.

Anadolu üniversitesi oldukça köklü ve kaliteli bir üniversitedir çoğu bölüm açısından. Tabii ki bölümden bölüme göre değişkenlik gösterir de o bölümü okuyan birisinden fikir almanız daha iyi olabilir.
Hocam ingilizce iktisat okuyan bir öürenciyi nerden bulabilirim?

Arkadaşlar şuan eskişehir istanbul arasında gidip geliyorum.kyk da kalırsam para açısından ikisinde de sıkıntı olmayacak gibi.sizce hala eskişehiri mi yazmalıyım?

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaşlar şuan eskişehir istanbul arasında gidip geliyorum.kyk da kalırsam para açısından ikisinde de sıkıntı olmayacak gibi.sizce hala eskişehiri mi yazmalıyım?
Hocam umarım cevap verirsiniz gittiniz mi acaba son durum nedir bende düşünüyorum da

Geri