Neler Yeni

Arkadaşlar Sınavlar Yapılacakmı Sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
Konu Lise sınavları arkadaşlar sizce yapılacaklarmı tatild eoyun oynarken içim hiç rahat etmiyor ders çalışırkende istemsiz ve verimsiz çalışıyorum sınavlar olucakmı sizce yada bi açıklama yapıldımı marttan sonra olur diyorlar ama bundan öncede toplam 4 5 ker eertelendi bize hiç bir zaman kesin bir şey söylemiyorlar sizce ne olacak bize her şey kesin olduğunda yargı bildiren bi cümle kursalarda keşke yarın sınav olup olmayacağımızı bilsek hiç nolucak bilmediğim için hep bi korku içerisindeyim.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Olacak, en son Mart ayı içersinde diyorlardı.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Mart ayı içerisinde denildi
Bence mart orta veya sonuna bulur gibime geliyor [Tahminim]
Ama çalışmaya başla derim Marta kadar güzel program hazırla ben öyle yapacağım.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tera

ahlatliinsan

80+ Bronze
Konu Lise sınavları arkadaşlar sizce yapılacaklarmı tatild eoyun oynarken içim hiç rahat etmiyor ders çalışırkende istemsiz ve verimsiz çalışıyorum sınavlar olucakmı sizce yada bi açıklama yapıldımı marttan sonra olur diyorlar ama bundan öncede toplam 4 5 ker eertelendi bize hiç bir zaman kesin bir şey söylemiyorlar sizce ne olacak bize her şey kesin olduğunda yargı bildiren bi cümle kursalarda keşke yarın sınav olup olmayacağımızı bilsek hiç nolucak bilmediğim için hep bi korku içerisindeyim.
Bence olacak. Ama eğitim bu sene çok aksadı. O yüzden ya sınav kolay olacak ya da okul puanları düşecek. Çalışma olarak ise kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Yani 1 s derse 20dk oyun gibi. İşe yarar belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
1. Eğitim ve öğretim çok önemlidir.
2. Gelecekte nasıl bir yerde olmak istiyorsun?
Bu iki maddeye alt alta toplayabiliyorsan, derslerini öğrenmek için çalış. Sınav geçmek için ezberlemek başka şeydir. Zamanını iyi değerlendiren bu dönemde büyük büyük adım öne geçer. Geleceğe yatırım yapmak için sınav olacakmış gibi ve en önemlisi öğrenmek için çalışmalısın.
Motive olmak en zoru bu dönemde, Allah yardımcınız olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
1. Eğitim ve öğretim çok önemlidir.
2. Gelecekte nasıl bir yerde olmak istiyorsun?
Bu iki maddeye alt alta toplayabiliyorsan, derslerini öğrenmek için çalış. Sınav geçmek için ezberlemek başka şeydir. Zamanını iyi değerlendiren bu dönemde büyük büyük adım öne geçer. Geleceğe yatırım yapmak için sınav olacakmış gibi ve en önemlisi öğrenmek için çalışmalısın.
Dostum toplam 5 ay önce bize sınav olucak dediklerinde gece gündüz çalışıyordum arkadaşlarım falan dalga geçiyorlardı ama son iptal edildikten sonra artık hiç çalışasım gelmedi konuların çoğuna hakimim zaten sınavlardan düşük alacagımı sanmam ama genede içimde bi his var işte moral lazım.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
valla olmadım olcaktık ama olmadı 2. dönem illa olcaz ama ne zaman ?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Siz yine de sınav olabilecekmiş gibi çalışın bence. Sınav olmasa veya ertelense bile moralinizi bozmayın, ileride kesinlikle faydasını göreceksiniz şu an çalıştıklarınızın. Üniversiteden yıllar önce mezun olmuş bir abin olarak nacizane tavsiye.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
okul puanları düşecek
okul puanını meb belirlemiyor, tercih eden öğrenciler ve kontenjanlar belirliyor. çalışan insanlar hep vardır. puanlar düşse de önemli olan sıralama. lütfen sıralamanıza dikkat edin dostlarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom