Arama sonuçları: *

• Users: Tryian
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

YKS 2 Ay Kala İstediğim Sıralama Gelir Mi?

Döneme çok iyi giriş yapmama rağmen ve 1-2 ay çok çok az çalıştım neredeyse ve motivasyon olarak çöküş yaşadım. Şuan TYT de ortalama 70-80 bandında takılıyorum Türkçe 32-34 net ortalama eliyor, sosyal 6-8 arası (evet sosyalim çok kötü), matematik 20-25. Fen de 13 net civarı eliyor. Netlerin...
  2. T

2 Senede Tyt Ayt Konuları

2 Sene çok uzun bir süre, tabii ki de yeter. Meslek lisesindeysen eğer evden çalışırım diyorsan tabii ki de yaparsın. İnan verimli geçirdiğin sürece okuldan bir farkı yok, okul+dershane yapan birinden daha verimli (eğer ki çalışırsan ve bahane üretmezsen) bir çalışma süresi geçirirsin. Burada...
  3. T

Yabancı Dil Kurs/Eğitim Önerisi

Bu durum benim fikirimce Youtube üzerindeki "TYT/AYT kanal önerileri" tarzı bir soruyla aynı kefeye denk geliyor. Herkesin bir önerisi olur, faydalı bulduğu kanal olur, hepsi de aynı şeyi anlatır oysaki. İş öğrencide biter ama, soruna net bir cevap yok açıkcası. Anlatımını sevdiğin ve faydalı...
  4. T

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

Arkadaşın da bir bakıma haklı aslında, bu konunun başlığından da anlaşılacağı üzere herkes belli başlı kolay para kazandırdığını düşündüren bölümlere gidip, veya sırf üniversite okudum demek için rastgele bir bölüme gidince. Haliyle iş bulamıyorlar, bazı mesleklere de çok talep oluyor birçok...
  5. T

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

Para önemli değil burada, hangisine ilgin var, hangisini seviyorsun. Sonuçta her gün onunla uğraşacaksın, klişe düşünce yapısına sahipsin. Amacın garanti iş bulayım para gelsin ise, sabit maaş ve patronunu zengin etmek dışında bir işe yaramazsın ve emeğinin karşılığını alamaman da cabası...
  6. T

Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak

Ben hiç yadırgamadım bu kararı nedense, her şeyi dijital ortama taşımaya başlayacaktık elbet bir gün. Bunlar da ilk adımları, daha neler neler olacak zamanla :)
  7. T

Lise sınavları ertelenecek!

Bugün bununla ilgili bir konu daha açılmıştı. Kaynaklar aynı herhalde :D
  8. T

2. Sınavlar Galiba Erteleniyor! [ERTELENDİ]

İlgili sitenin Instagram sayfasına da baktım "Akşama resmi yazı gelecek" tarzında bir yorum yapmış, ve birçok öğretmen de takip ediyor bu sayfayı. Güvenilir geldi bana açıkcası, umarım doğrudur.
  9. T

Edebiyat Ödevime Yardım Eder misiniz?

Bildiğim kadarı ile cevapları söylüyorum; 1.Kıta: Düz uyak, a-a-b-a 2.Kıta: Düz uyak, a-a-a-b 3.Kıta: Çapraz Kafiye, a-b-a-b 4.Kıta: Sarmal Kafiye, a-b-b-a NOT: Sadece 1.Kıtadan emin değilim diğerlerinden eminim. 1.si Düz uyak da olabilir, mani tipi de olabilir.
  10. T

Sorumluluk Sınavları

Girmelisin dostum o zaman, sakat iş biraz. 8 tane sorumlu ders fazla, düzeltmen lazım. Geçen sene 5-6 zayıfı olup yarın sorumluluk sınavına girecek arkadaşlarım var. Olağanüstü bir sürecin içinde olduğumuz için geçen sene kalma olmadı, ama bu sene o sorumluluk sınavlarının acısı çıkar geçemez isen.
  11. T

Sorumluluk Sınavları

10.Sınıfta kalmazsın sorumluluk sınavı ise, ancak 12.sınıfa kadar sorumlu derslerinden geçmez isen mezun olamazsın. (Ama önceki sene değişik bir seneydi o yüzden hocalara danış derim.)
  12. T

ortaokul sınavlar iptal olurmu?

Kırmızının bir üstü "Kırmızı 80+ Bronze", "Kırmızı 80+ Gold" diye devam ediyor.
  13. T

ortaokul sınavlar iptal olurmu?

İptal olmaz diye tahmin ediyorum, vaka sayısı 21.000'in üzerine çıktı ama eskisi kadar konuşulmuyor bile. Bu sefer işin ucu koptu diye tahmin ediyorum, çözüme ulaşamadan bir döngü içinde başarısızlıklarımızı tekrarlıyoruz... Herkes ne olursa olsun kafasında artık.
  14. T

Sizce En Zor Matematik Konusu Hangisidir?

Trigonometri, Geometri , Türev-İntegral, (matematik bitti zaten)
  15. T

Bu işin adı nedir ?

Dostum yanılmıyorsam bunları Arduino üzerinden yapıyorlar. Arduino ile birçok proje yapabilirsin sende amatör-profesyonel tecrübene bağlı bir şekilde. Bunları yapıp satmanın belli bir mesleği yok diye biliyorum.
  16. T

9.sınıfım ve 2 dersden kalıyorum. Bir sorun olur mu?

Soruna gelecek olursak 2 zayıfla hiçbir şey olmaz kardeşim sıkıntı etme, zayıf dersin edebiyat değilse. Konuya yorum yapan bazı arkadaşların matematik, vb. derslere boş iş demesine, bir psikoloğun 2+2 işine mi yarayacak demesine acıyorum. Bir insan bu kadar vizyonsuz olabilir be kardeşim. Bütün...
Top Bottom