Neler Yeni

Yabancı Dil Kurs/Eğitim Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
İngilizce'yi tamamen öğrenmek istiyorum. Geçmişte hiç öğrenmediğimi ve bilmediğimi varsayarak anlatmasını istiyorum. Hangi kurstan veya eğitimden faydalanmalıyım? Önceden Haluk Tatar'ın YT katıl video serisindeki (10 saatte İngilizce) kurstan kullanmıştım ve faydalı gibiydi. Maalesef tam bitiremedim. Sizin de öneriniz var mı? (Ücretli/ücretsiz farketmez, ancak ücretli olur ise 20-30 TL civarıbir ücret ödeyebilirim.)

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Bu durum benim fikirimce Youtube üzerindeki "TYT/AYT kanal önerileri" tarzı bir soruyla aynı kefeye denk geliyor. Herkesin bir önerisi olur, faydalı bulduğu kanal olur, hepsi de aynı şeyi anlatır oysaki. İş öğrencide biter ama, soruna net bir cevap yok açıkcası. Anlatımını sevdiğin ve faydalı bulduğun bir kanaldan devam et ve "Bütün videoları bitir". Ondan sonra da kendini geliştir. Youtube gibi bir yerde sayısızca ücretsiz içerik var ve hepsi birbirinden kaliteli.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durum benim fikirimce Youtube üzerindeki "TYT/AYT kanal önerileri" tarzı bir soruyla aynı kefeye denk geliyor. Herkesin bir önerisi olur, faydalı bulduğu kanal olur, hepsi de aynı şeyi anlatır oysaki. İş öğrencide biter ama, soruna net bir cevap yok açıkcası. Anlatımını sevdiğin ve faydalı bulduğun bir kanaldan devam et ve "Bütün videoları bitir". Ondan sonra da kendini geliştir. Youtube gibi bir yerde sayısızca ücretsiz içerik var ve hepsi birbirinden kaliteli.
Hepsine bakmaya vaktim olmadığı için buradan sizlerin önerisini istedim.

Top Bottom