Neler Yeni

Sorumluluk Sınavları

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
9. Sınıfı covid nedeniyle 8 dersten sorumlu geçmiştim, şuan 10. Sınıftayım ve haftaya sınavları olacak. Sınavlara girmesem 10. Sınıfta kalırmıyım?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
9. Sınıfı covid nedeniyle 8 dersten sorumlu geçmiştim, şuan 10. Sınıftayım ve haftaya sınavları olacak. Sınavlara girmesem 10. Sınıfta kalırmıyım?
Benim bildiğim sadece Edebiyat sorumlu ders nasıl 8 dersten sorumlu kalınıyor?

kaynorz

80+
Kankam 9.sınıfta bu hale gelmen çok zor olur senin için inan, seni korkutmak istemem ama eğer pek ciddiye almazsan mezun olamazsın.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
10.Sınıfta kalmazsın sorumluluk sınavı ise, ancak 12.sınıfa kadar sorumlu derslerinden geçmez isen mezun olamazsın. (Ama önceki sene değişik bir seneydi o yüzden hocalara danış derim.)

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.Sınıfta kalmazsın sorumluluk sınavı ise, ancak 12.sınıfa kadar sorumlu derslerinden geçmez isen mezun olamazsın. (Ama önceki sene değişik bir seneydi o yüzden hocalara danış derim.)
Toplam sorumluluk sınavları 6'yı geçerse sınıf tekrarı yapılıyormuş ama covid nedeni ile geçmiştim bu sene tekrar yaparmıyım yoksa sınavı geçmek zorundamıyım kalmamak için?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Toplam sorumluluk sınavları 6'yı geçerse sınıf tekrarı yapılıyormuş ama covid nedeni ile geçmiştim bu sene tekrar yaparmıyım yoksa sınavı geçmek zorundamıyım kalmamak için?
Girmelisin dostum o zaman, sakat iş biraz. 8 tane sorumlu ders fazla, düzeltmen lazım. Geçen sene 5-6 zayıfı olup yarın sorumluluk sınavına girecek arkadaşlarım var. Olağanüstü bir sürecin içinde olduğumuz için geçen sene kalma olmadı, ama bu sene o sorumluluk sınavlarının acısı çıkar geçemez isen.

Top Bottom