Neler Yeni

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Bende 11'e geçtim, Yazılım veya PC mühendisliği okumayı düşünüyorum
Sayısalı seçtim.
yazılım istiyordum da gemi kaptanı olup yazılım şirketi kurayım dedim ama yani biraz zormuş kararsız kaldım eczacı olayım desem çok zor

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Elektrik elektronik mühendisliği
Yazılım mühendisliği
Bilgisayar mühendisliği
Ama bunlarda da iş bulabilmek için iyi bir Üniversitesite de okumalısın ve kendini geliştirmelisin.
Tıp, diş hekimliği ve eczacılık ta var ama onermedim. Herhalde bunlara ilgili değilsin.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
arkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım
para önemsiz hocam istediğiniz mesleği seçin yoksa para bir yere kadar sonra işine sövenlerden olmayın

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Elektrik elektronik mühendisliği
Yazılım mühendisliği
Bilgisayar mühendisliği
Ama bunlarda da iş bulabilmek için iyi bir Üniversitesite de okumalısın ve kendini geliştirmelisin.
Tıp, diş hekimliği ve eczacılık ta ta var ama onermedim. Herhalde bunlara ilgili değilsin.
eczacılıkla ilgiliyim az çok ama bilemiyorum

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Para önemli değil burada, hangisine ilgin var, hangisini seviyorsun. Sonuçta her gün onunla uğraşacaksın, klişe düşünce yapısına sahipsin. Amacın garanti iş bulayım para gelsin ise, sabit maaş ve patronunu zengin etmek dışında bir işe yaramazsın ve emeğinin karşılığını alamaman da cabası. Sevdiğin işi yaparak kendini geliştirebilir, kendi yerini açıp kendi işinin patronu da olabilirsin, tamamen senin vizyonuna kalmış bir şey.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Para önemli değil burada, hangisine ilgin var, hangisini seviyorsun. Sonuçta her gün onunla uğraşacaksın, klişe düşünce yapısına sahipsin. Amacın garanti iş bulayım para gelsin ise, sabit maaş ve patronunu zengin etmek dışında bir işe yaramazsın ve emeğinin karşılığını alamaman da cabası. Sevdiğin işi yaparak kendini geliştirebilir, kendi yerini açıp kendi işinin patronu da olabilirsin, tamamen senin vizyonuna kalmış bir şey.
ilk öyle düşündüm gemi kaptanlığı yapıp 2 3 yıl kazandığım parayla yazılım şirketi kurmak istedim ama iş bulmak zor yazıyordu bir kişi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
gayet ciddiyim trde okuyarak hiç bir şey olamıyorsun maalesef doktorlukta bile iş bulamayanlar var :)
Okuyarak kendini gelistirirsin ve önü açık mesleklerden iş bulursun. Asıl okumayarak işsizliği garanti etmiş oluyorsun.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Okuyarak kendini gelistirirsin ve önü açık mesleklerden iş bulursun. Asıl okumayarak işsizliği garanti etmiş oluyorsun.
Arkadaşın da bir bakıma haklı aslında, bu konunun başlığından da anlaşılacağı üzere herkes belli başlı kolay para kazandırdığını düşündüren bölümlere gidip, veya sırf üniversite okudum demek için rastgele bir bölüme gidince. Haliyle iş bulamıyorlar, bazı mesleklere de çok talep oluyor birçok açıkta kalan kişi oluyor. Asıl gereken meslekler zor diye boşta kalıyor :) Emek vermeyene para yok hiçbir yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,040
Üyeler
166,681
Son üye
zagrens
Top Bottom