Arama sonuçları: *

• Users: TyLoo
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TyLoo

endüstriyel tasarım mühendisliği (gazi )

bu sene 89k sayısal yaptım ve ankarada yaşıyorum bu bölüm bu sene tahmince 90-100 arası alacak ve puanım tutuyor bu bölüm hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz veya bu bölümde okuyan biriyle iletişime geçmemde
  2. TyLoo

Selçuk Üniversitesinde okuyan veya tanıdığı olan var mıdır

dediğim bölüm hakkında ne düşünüyorsun
  3. TyLoo

haklısın reis belki çıkar diye denemek istedim
  4. TyLoo

Selçuk üniversitesi uçak bakım mühendisi veya mezuna kalmayı düşünüyorum bu kararı vermek için ordaki öğrencilerin fikirlerini vs almam lazım o yüzden o ünide okuyan veya tanıdığı olan varsa bana yardımcı olabilirse sevinirm
  5. TyLoo

Mezuna kalmak mı tercih yapmak mı?

160k sıralama ile mezuna mı kalınsın yoksa uçak bakım gövde var selçuk üni oraya mı gitsin
  6. TyLoo

Mezuna kalmak mı tercih yapmak mı?

iyi bir yerden kasıt ilk 100k mı eğer öyle düşünüyorsan pc mühendisliği her sene nerdeyse 5-30K arası çekip duruyor senin o iyi değil dediğin yerler 2-4 sene sonra bu gidişle ilk 100K olacak , sonra nolcak
  7. TyLoo

Uçak Gövde Motor Bakımı Bölümü Okunur mu

mezuna kalıp kalmamak arasında kaldım selçuküni bu bölüm tutuyor aranızda bu bölümü okuyanlar vs var mı Yardımcı olabilir misiniz
  8. TyLoo

Yks2023 Sayısal 55k Okul Birinciliği Ne Kadar Öne Atar?

gelir tabi doğu illeri de değil anadoludaki köklü ünilerdede vardır
  9. TyLoo

9.sınıf 2.dönem zor mu?

lisede zaman geçtikçe konular artacak, zorlaşacak . sen şimdiden fazla stres yaparsan 11 deki konularla kafayı yiyebilirsin elinden geleni yap halledersin
  10. TyLoo

Takdir alamama korkusu....

kanka tabi koyar hep taktir taktir lisede gerçek derslerle tanışırsın ama anlayacaksın zamanla emin ol 50 alsam yeter sözünü senden de duyacağız 1640374097 sen elindne geleni yap yeter
  11. TyLoo

Takdir alamama korkusu....

hocam 2. lerde iyi asılıp hocaların da sözlü vermesi lazım ama bu taktir olayı bana göre şöyle sadece kağıtta knk seni anlıyorum ortaokula kadar paso taktir ondan sonra lise ani bir şok etkisi yaratır lisede 50 alsam yeter diyeceksin 10-11 de emin ol kağıtta sadece taktirler alıp kötü üniye...
  12. TyLoo

Sözlü notları ortalamayı ne kadar etkiliyor?

(1)50+(2)50+70(70+70/2 sözlüler) ------------------------ 56,6 3 1638824994 bölü 3 esşittir 56.6
  13. TyLoo

kopya çekmek günah mı?

başkasının emeği evet günah
  14. TyLoo

Lgs’ye 10 gün kaldı stresimi nasıl azaltabilirim ?

aynı durumu yaşadım sana söyle diyim herkes rahat ol relax vs diyor ama iş sende bitiyor şu şekil olcak sen stresli bir biçimde oturacaksın sıraya sınav kağıdı önüne gelince deneme çözer gibi rahat olcan böle olur genelde gene de kasma yani hayat sınav değil gelecekte bu kadar stres yaptığına...
  15. TyLoo

felsefe sınavında başarılı olmak

bizimki test olacakmış herhalde testte zorlanmayız pek
  16. TyLoo

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

ortaokulda çok yakın olduklarınla lisede konuşmazsan şaşırma , üzülme yeni bir ark çevresi yeni dersler yeni hocalar yeni dertler
  17. TyLoo

Yazılı Sınavlarınızı Oldunuz Mu ? Ne Kadar Zordu ?

kasım ayında olanlar vardı onları soruyormuş
  18. TyLoo

Yazılı Sınavlarınızı Oldunuz Mu ? Ne Kadar Zordu ?

herkes haftaya olacak
  19. TyLoo

Arkadaşlar Eşit Ağırlık Mı Seçeyim Yoksa Sayısal Mı Seçeyim ?

Ortaokulda din easy moddu herhalde çalışmadan geçtiydin 9 ta hard moda alınmış 62 almışssın dİNsiZ iManSIz
Top Bottom