Neler Yeni

Selçuk Üniversitesinde okuyan veya tanıdığı olan var mıdır

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Selçuk üniversitesi uçak bakım mühendisi veya mezuna kalmayı düşünüyorum bu kararı vermek için ordaki öğrencilerin fikirlerini vs almam lazım o yüzden o ünide okuyan veya tanıdığı olan varsa bana yardımcı olabilirse sevinirm

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka forumda bulamazsan üniversitenin topluluklarına bir bak orada muhakkak orada birini bulursun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,568
İsim
Oğuz
Arkadaş Çizgi film okuyor orada. Tek derdi ev tuttuğu için Üniversite çok uzak yerdeymiş. Onun dışında çok güzel şehir diyor, ben normalde daha kötü diye biliyordum ama yapmak istediği her şeyi bulabiliyor, gelişmiş ve gezecek yer de çok. Ayrıca Antalya'ya falan da yakın. Üniversite dışında bence imkanları çok iyi. Üniversite için de kendi bölümüne göre araştır. Kampüsü kötü durmuyor, klasik Türkiye Üniversitesi. Çok iyi üniversite olmadıkça normal.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Arkadaş Çizgi film okuyor orada. Tek derdi ev tuttuğu için Üniversite çok uzak yerdeymiş. Onun dışında çok güzel şehir diyor, ben normalde daha kötü diye biliyordum ama yapmak istediği her şeyi bulabiliyor, gelişmiş ve gezecek yer de çok. Ayrıca Antalya'ya falan da yakın. Üniversite dışında bence imkanları çok iyi. Üniversite için de kendi bölümüne göre araştır. Kampüsü kötü durmuyor, klasik Türkiye Üniversitesi. Çok iyi üniversite olmadıkça normal.

Genel olarak Konya algısı yapıldığı için Konya'ya karşı bir ön yargı var da Konya güzel şehirdir. Antalya, Mersin'e yakın ve şehir içinde birden fazla imkan var. Ulaşımı da gelişmiş, kampüsün içine kadar giren tramvayı da var.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğim bölüm hakkında ne düşünüyorsun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,568
İsim
Oğuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,568
İsim
Oğuz
Yani çok araştırman lazım. Eğitimi iyi değilse boşver. Maaşı çok diyorlar ama mezun da çokmuş. En iyi neresiyse orayı denemeye çalış 1 yıl. Yine de yanlış yönlendirmeyeyim kendi düşüncem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom