zorlanmanıza gerek yok.Merhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?
1.dönemi küçük bir tekrar yaparsan çok rahat geçersin . (12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim bizimki basitti)Merhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?
Bana göre 9. sınıf tamami ile kolaydı.Merhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?
Bana zamanında girmişti. Ama ilk dönem yüksek tuttuğun için benim gibi bir şey olmazMerhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?
sanırım lisenin en zor çağı 11.sınıflisede zaman geçtikçe konular artacak, zorlaşacak .
sen şimdiden fazla stres yaparsan 11 deki konularla kafayı yiyebilirsin
elinden geleni yap halledersin
Sıcak fırsat seçmişim la :dMerhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?
Hocam yanlış olmuş düzeltebiliyor muyum bunu?İnanılmaz bir fırsat teşekkürler paylaşım için.
T ile başlayan malum forumda yapsan bunu 879345963462 maddeden 82340973204702340273 ay uzaklaştırma alırsın
Deli çocuk hadi anlat bakayım zor muymuşMerhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum?