Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 11,718 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 7,813 Konum United States of Adana İsim MehmedVII 19 Ekim 2022 #14 Ybeyaz yazmış: Deli çocuk hadi anlat bakayım zor muymuş Devamı için tıklayın... Hocam 8 ay önceki konuyu niye hortlattınız
Ybeyaz yazmış: Deli çocuk hadi anlat bakayım zor muymuş Devamı için tıklayın... Hocam 8 ay önceki konuyu niye hortlattınız
Ybeyaz 80+ Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 200 Dahası Reaksiyon skoru 76 İsim Yusuf Beyaz 19 Ekim 2022 #15 Mami48 yazmış: Merhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum? Devamı için tıklayın... Deli çocuk hadi anlat bakayım zor muymuş Che_ yazmış: Hocam 8 ay önceki konuyu niye hortlattınız Devamı için tıklayın... Valla konu karşıma çıktı
Mami48 yazmış: Merhaba arkadaşlar iyi bir Anadolu lisesinde 9. sınıfa gidiyorum bu dönem takdir aldım fakat 2.dönem çok zorlanacağımı düşünüyorum sizce gereksizce stres mi yapıyorum? Devamı için tıklayın... Deli çocuk hadi anlat bakayım zor muymuş Che_ yazmış: Hocam 8 ay önceki konuyu niye hortlattınız Devamı için tıklayın... Valla konu karşıma çıktı