Neler Yeni

Takdir alamama korkusu....

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
1640373168911.png

Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
Alıntıyı görüntüle
Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)
29 nasıl aldın hocam

majorw0w

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Günü gününe tekrar et soru çöz o konu ile ilgili. Tek tük yanlışın çıkar ise o konuyu anladığın anlamına gelir. (Önemli olan Allah'ın takdirini kazanmak dersin bir şey derlerse :D)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam biraz zor gibi. İkinci sınavlardan +90 alman lazım en az.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sınavlara 2 hafta önceden düzenli şekilde çalışman lazım.
Bir de sadece olaya takdir alıcam diye bakma. OBP çok çok önemli. Notlarını yüksek tut.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
yazılılara oturup dinlesen bile hazırlanabilirsin yazılılar zaten çoğunlukla internetten çıkıyor yaz internete 9.sınıf matematik yazılısı çöz

BIGGZ

80+ Bronze
O değilde bir insan 9 kimyasını nasıl yapamaz yahu :D
Hocam harbiden çalışmaya ihtiyacın var senin, bırak bilgisayarı telefonu ve kitabı aç ezber yap

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Alıntıyı görüntüle
Açıkçası tüm taktirdir teşekkürdür bunların bir önemi yok naçizane fikrim ki bunu 1 dönem dışında full taktir almış biri olarak söylüyorum gerçi o zamanlar çok koymuştu bana o takdiri almış olsam üstün başarı belgesi alacaktım he bunun için hırs yapmak iyidir ama hırsın yüksek puanlara olsun saçma kağıtlara değil küçük bir öneri sadece

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
hocam 2. lerde iyi asılıp hocaların da sözlü vermesi lazım
ama bu taktir olayı bana göre şöyle
sadece kağıtta knk seni anlıyorum ortaokula kadar paso taktir ondan sonra lise ani bir şok etkisi yaratır lisede 50 alsam yeter diyeceksin 10-11 de emin ol
kağıtta sadece taktirler alıp kötü üniye yerleşen var veya teşekkürler alıp son 1-2 sene asılıp güzel yerleri tutturanlar da var
notları çok kafana takmamaya çalış elinden geleni yap

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Alıntıyı görüntüle
Gereksiz insanları memnun ediceksin diye takdir almaya çalışmamanı tavsiye ederim derslerine odaklan sınıfını geç okulunu bitir kimse belgelerine bakmayacak 3-4 sene sonra

Liberal Kenobi

80+ Bronze
hocam 2. lerde iyi asılıp hocaların da sözlü vermesi lazım
ama bu taktir olayı bana göre şöyle
sadece kağıtta knk seni anlıyorum ortaokula kadar paso taktir ondan sonra lise ani bir şok etkisi yaratır lisede 50 alsam yeter diyeceksin 10-11 de emin ol
kağıtta sadece taktirler alıp kötü üniye yerleşen var veya teşekkürler alıp son 1-2 sene asılıp güzel yerleri tutturanlar da var
notları çok kafana takmamaya çalış elinden geleni yap
Hocam koyuyor, Ortaokulda bile taktdire en çok yaklaştığım zaman 7.sınıfta ve kılpayıyla kaçırdım. Mesela ben babamın karneme bakarken birkez mutlu olduğunu görmedim inat ettim takdir alıcam diye ama, Benim suçum çok çok büyük ve maalesef yapamadım galiba,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereksiz insanları memnun ediceksin diye takdir almaya çalışmamanı tavsiye ederim derslerine odaklan sınıfını geç okulunu bitir kimse belgelerine bakmayacak 3-4 sene sonra
hocam takdir almak özgüven veriyor insana (yani bana özgüven veriyor diğerlerini bilemem) hem hevesim yükseliyor hem de özgüvenim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,190
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom